Mit tennétek? 44 évesen, védekezés mellett sikerült teherbe esnem.3 gyerekem van most fél éve dolgozom végre. Én el akarom vetetni. A párom megtartaná. Ha elvetetem megutál, ha megszülöm - az egész életem elrontja, sose lesz munkám az életben.
Figyelt kérdés
Semmi porcikám nem kivánja a gyereket se lelkileg se testileg, pláne ebben a korban mikor rengeteg veszéllyel jár. A gyerekeim kicsik még, sokáig mellettük nem tudtam dolgozni. Most végre találtam munkát. Olyan országban élek ahol tilos az abortusz, haza tudok utazni. A párom vallási okokból akarja megtartani.2012. jún. 6. 17:38
81/81 anonim válasza:
Kár, hogy nem hallani felőled :( Kíváncsian várnánk a végkifejletet, biztos, nem lehetett könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!