14. Hétben vagyok, most derült ki down szindrómás a babám. Más megtartaná?
Szia!bar mar meghoztatok a dontest,en meg leirnam a fogyatekkal elo gyerek melletti eletet.
A szuk csaladban egyik rokonunk oxigenhianyos babat szult.a lany most 30 eves,de nem tud beszelni,nem tud mozogni,olyan,mint egy kisbaba.pelenkazni,etetni,furdetni kell,nem tartja a fejet se.az egesz eletet egy kocsiban ulve eli,a szuleinek ez az eletuk keresztje.le a kalappal,hogy vallaltak a fogyatekkal wgyutt,es nem adtak be egy intezetbe.
Nekem ez olyan elrettento pelda,ami akkora hatassal volt ram,hogy en nem vallalok beteg gyereket akkor se,ha nem lehet masik.
A szoban forgo lanyrol meg annyit,hogy szuletett egy egeszseges testvere,de a szulok sose tudtak elegge figyelni a kicsire,mert ott volt a nagyobbik beteg.az anya sose vallja be maganak se,h a kicsire nem tudptt eleget aldozni,mindig a nagylanya lebeg a szeme elott.a kicsi pedig el volt hanyagolva.
Ezzel azt szeretnem leirni,hogy borzaszto es belathatatlanul mehez a fogyatekkal elo gyerekekkel fokent idosebb korukban.es ha az idosebb gyereked emiatt esetleg serulne lelkileg,erzelmileg,az nem jo.
A dontesetek alapjan pedig egyszer van eselye megtudni,hogy milyen,ha egeszseges testvere lesz,es nektek is jo lesz majd atelni az egeszseges gyerek mellett minden napot
#41nek van igaza.
Diagnosztikai vizsgálat nélkül nem lehet a terhességet megszakítani a 12 hét után. Az anyai vérből származó eredmények nem ilyenek, amnio vagy cvs kell.
A prena vagy a nifty teszt közel 100% eredményt ad, a kombinált teszt az, ami viszony számot.
Utánanéztem, mert előtte állok én is, a korom miatt mindenképp szeretnék minden vizsgálatot elvégeztetni.
Mi már most eldöntöttük, hogy ha beteg a baba, nem tartjuk meg.
Sok erőt kívánok nektek, és a jó döntést hoztátok meg!
16.hetben vettek el a downos ikreimet, agyertagulattal kiserve...
Nekem senki ne mondja h ilyen nincs!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!