Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy lehet h ezen a fórumon...

Shopgirl27 kérdése:

Hogy lehet h ezen a fórumon az abortuszt kérő nők gyilkosnak vannak beállítva?

Figyelt kérdés
Olvastam pár kérdést és választ felháborító az egész h ítélkeznek itt egyesek. Erre mondjuk h tipikus magyar mentalitás..
2016. jan. 5. 01:53
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
44%
49-es! Csak hogy az igazság úgy lesz teljes, ha nem csak azokon háborog a kérdező, akik gyilkosoznak, hanem azokon is, akik szintén ugyanolyan undorító hangnemben sértegetik azokat, akik nem támogatják az abortuszt. És itt a hiba! Belőlük ugyanis pont ugyanannyi van, mint a "habzó szájú" abortusz ellenzőkből és ők sem jobbak náluk egy hajszálnyit sem! Jó lenne, ha a kérdező, nem csak szelektíven válogatna és megpróbálna egy kicsit a másik oldal szemszögéből is kitekinteni a dolgokra. Akkor talán nem tenne fel ilyen ostoba kérdést többé.
2016. jan. 5. 19:55
 52/57 anonim ***** válasza:

Ja, és ugye milyen jó lenne, ha a mindig mindenki tárgyilagos tudna lenni, és nem az érzelmei alapján ítélne, de hát ez nem tündérmese.

Egyébként meg, egyrészt igazad van, ha elszabadulnak az indulatok, torokra megy mindkét oldal. Másrészt viszont (és most ovisat fogunk játszani), 10ből minimum 8 kérdésnél az ellenzők kezdik. Már fölhoztam egyszer példának, rengeteg ilyen kérdés van, hogy mit vigyen a kérdező a kórházba. Szerintem ez egy nagyon egyszerű kérdés, ráadásul még csak nem is provokatív. Ilyeneknél általában jön 1-2 semleges válasz, aztán megjelenik valaki és rázendít, hogy "jajjdeélmárazagyerekneöldmegapokoltüzénégszelmegbánodstbstb". Na erre harap valaki a másik oldalról, és kezdődik az értelmetlen ezerszer eljátszott huzavona 8-10 oldalon keresztül.

Persze vannak szándékosan provokatív meg kamu kérdések, de azok minden topikban vannak.

2016. jan. 5. 20:04
 53/57 anonim ***** válasza:
47%

Igen, mindenkinek joga van a véleményéhez de azt minősíthetetlen hangnemben közli akkor vállalja a következményeit, nem kell védeni azt aki tátott szájjal fut a f**zerdőbe.

Én támogatom az abortuszt de teljes mértékben megértem azt is aki nem, és ha ezt kulturáltan fejezi ki és nem úgy hogy márpedig követeli hogy a nő is értsen egyet vele hanem szimplán elmondja a véleményét hogy ő minden életet tisztel, ő adna neki egy esélyt stb és nem köpi le azt aki nem ért vele egyet, nekik minden tisztelet kijár. Az abortusz-pártiak közül is sajnos van aki olyan mint a hőbörgő ellenesek, aki semmibe veszi az emberi életet és közli egy elvetélttel hogy "jaj mit sírsz az csak pár sejt". Mindkét oldalnak megvannak a maga barmai de ne engedjük hogy ők határozzanak meg minket.

A nincs joga-van joga hőbörögni, majd kimoderálják vitára meg csak annyit tudok mondani "Üdv az Interneten! A postolásnak nincsenek szabályai, élvezd az ittléted! A moderálásnak sincsenek, élvezd a bant!"

2016. jan. 5. 20:38
 54/57 anonim ***** válasza:
Igazatok van, de egy ilyen kérdéssel azokat is provokálja a kérdező, akik bár nem pártolják az abortuszt, mégis tudnak értelmesen nyilatkozni a dolgokról. Nem kellene mindenkit egy kalap alá venni.
2016. jan. 5. 20:53
 55/57 anonim ***** válasza:
12%

sok az ilyen jehovás meg hitgyülis akik köztudottan ős abortusz ellenesek, aztán itt élik ki a hittérítő szarságaikat.

én már évek óta nem járok ebbe a kategóriába, kb 2 éve voltam itt utoljára, de megundorodtam az elfogult és ostoba jólmegmondóktól.

és ez vonatkozik mind a két csoportra.

bár az ellenzők tudnak igazán habzó szájjal vergődni, meg megjátszani a magasságos szent teréz anyát.

2016. jan. 6. 23:04
 56/57 anonim ***** válasza:
40%

Ugyan kérem; "tipikus magyar mentalitás"!

Most tessék Amerikát, úgy általában fölhozni, ahol még le is lőnek nőket is, orvosokat is az abortusz miatt.

Tipikus magyar mentalitás, persze.

Mit is mond a pápa? Bár mostanában egyre abszurdabb dolgokban foglal állást, de az abortuszos nőkről még nem változott meg az ő véleménye sem.

2016. jan. 26. 05:12
 57/57 anonim ***** válasza:
Azért mert buta senki vagy !:D
2016. jan. 30. 21:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!