Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy lehet h ezen a fórumon...

Shopgirl27 kérdése:

Hogy lehet h ezen a fórumon az abortuszt kérő nők gyilkosnak vannak beállítva?

Figyelt kérdés
Olvastam pár kérdést és választ felháborító az egész h ítélkeznek itt egyesek. Erre mondjuk h tipikus magyar mentalitás..
2016. jan. 5. 01:53
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
62%
Az abortusz kínos téma, és mindenki a saját maga belátása szerint dönt a gyermek sorsáról. Én nem ítélkezem azok fölött a nők fölött akik abortuszt válasszák. Bár humánusabb örökbe adni egy gyermeket, de ez szivszaggato és könyörtelen lehet. Szerintem mindenkinek a saját problémájával kellene foglalkoznia az ítélkezések helyett.
2016. jan. 5. 05:18
 2/57 anonim ***** válasza:
80%
Valóban, a gyerek számára humanusabb lenne, első. De a terhes nő az elsődleges még jó sokáig. Azért az nem úgy van ám, hogy hopp, akkor nem megyek abortusz, hanem örökbe adom és ez pár nap alatt le is zajlik. A terhességet ki kell hordani, azzal megszenvedni -nem, egy nem kívánt terhesség nem öröm- megszulni, együtt élni a tudattal, hogy valahol van egy gyerekem. Plusz a környezet, ami bizony a nagy "gyilkosság az abortusz, add orokbe" képmutatás ellenére bizony rendesen eliteli azt, aki erre kényszerül. Mellé jön még az anyagi problema: vitaminok a terhesség alatt, esetleges komplikációk miatti tappenz, szülés utáni elbocsatas. ...
2016. jan. 5. 06:18
 3/57 anonim ***** válasza:
39%
Mert ez a "Gyerekvállalás, nevelés" kategória. Akik itt vannak vagy gyerekesek vagy gyereket várnak, netán hosszú ideje próbálkoznak. Persze hogy elítélik ha valaki most készül megszabadulni tőle.
2016. jan. 5. 07:28
 4/57 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem azért vannak az emberek ilyen véleményen,mert a legtöbb esetben megelőzhető lenne a terhesség. Sajnos az fordul elő leggyakrabban,hogy védekezés hiányában csúszik be a baba és utána jön utólag a pánik. Az valóban nagyon dühítő,hogy azért kell elvágni egy kialakulófélben lévő életet,mert a "szülei" felelőtlenek voltak! Az anya nyomorát és hogy nem lenne jó helyen a baba nem sokan firtatják. Jóval kevesebben bírálják azokat,akiknek a gyermeke beteg lenne vagy védekezés mellett sikerült be a baba ill. ahol tervezték a babát,de hirtelen nagyon rossz irányba megváltoztak a körülmények. És igen,ahogy azt már írta valaki,ilyen esetekben,ha megvan a baj,már nem lehet jó döntést hozni ès az is vitatott,hogy melyik a legkevésbé rossz,hiszen mindenki más szemszögből nézi,van aki a baba,de van,aki az anya érdekeit veszi előbbre. Nem mellesleg bárhogy is alakulnak végül a dolgok,a nő lelkén egy életre nyomot hagy!
2016. jan. 5. 07:40
 5/57 anonim ***** válasza:
70%
Van, aki embernek tekinti a magzatot is, és van, aki szerint - kérdés hányadik hétig - még nem az. Ha embernek tekinted, akkor gyilkosság, akármilyen okból is. Ha meg nem tekinted embernek, akkor csak egy műtét.
2016. jan. 5. 08:39
 6/57 anonim ***** válasza:
37%
Mert mindenki itelkezik ami nem feladatunk es nincs hozza jogunk.szerintem.
2016. jan. 5. 10:48
 7/57 anonim ***** válasza:
91%

Pont ugyan azért, amiért elítélik azokat akik örökbe adták a gyereket, azokat akik nem akarnak gyereket, azokat akiknek 5 gyerekük van, akik fiatalon szültek, akik idősen, akik nem házasodtak össze, akik összeházasodtak, akik elváltak, akik nem váltak el... Érted ugye?

Az emberek már csak ilyen undorítóak, bárkit elítélnek, ismeretlenül, látatlanban is, aki csak egy kicsit is eltér a kőbevésett 'elveiktől', nézeteiktől. Így volt ez mindig is, és nagy csoda kéne, hogy ez változzon. Sajnos...

2016. jan. 5. 12:16
 8/57 anonim ***** válasza:
88%

3# válaszolónak:

Az lehet, hogy ez a Gyermekvállalás/nevelés kategória, de azon belül vannak fülek, pl. Terhességmegszakítás, tehát aki ide jön, ide kattint pontosan tudja mit lát majd.

És azt ne mondd, hogy aki gyereket akar, próbálkozik, vagy éppen nem jön össze neki, vagy terhes és éli világát kis magzatával, az ide jön a terhességmegszakítás témát olvassa hobbiból.

Nem, elárulom: szemétkedni jön, kitölteni a dühét nem tudom mi miatt.A sérelmeit véleményét okádja ki magából, egy bunkó magyar aki más életében lelkében turkál. Csak aztán ne csodálkozzon ha szar az élete!! Karma, azaz azt kapsz amit adsz!

2016. jan. 5. 14:12
 9/57 anonim ***** válasza:
79%

Mert sajnos sok ember úgy érzi, ő jobban tud mindent, belelát a másik életébe.Az, hogy egy nő miért dönt az abortusz mellett, saját döntése, nem törvénytelen.Szerintem sokszor azok pattognak, akiknek nem lehet gyerekük.Erre meg én mondom azt, hogy az a saját kínja, ha képtelen teherbe esni.Pont úgy, ahogy én nem szólok bele a mesterséges megtermékenyítésbe, ugyanúgy elvárom azt, hogy senki ne gyilkosozzon le, és egyéb jelzők.

Volt már nekem is abortuszom, 31 éves, egy gyermekes anya vagyok.És szégyenszemre, hú, soha el nem ítélném sem az abortuszt, sem más beavatkozást a természetbe.És pont.

2016. jan. 5. 14:13
 10/57 A kérdező kommentje:
Olvastam itt éjjel pár kérdést és nagyon sajnáltam h vannak ilyen emberek nem hiszem h aki szélsőségesen gondolkodik annak itt keresnivalója van itt. Nem más tehet róla h valaki nem képes teherbe esni
2016. jan. 5. 14:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!