Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy lehet h ezen a fórumon...

Shopgirl27 kérdése:

Hogy lehet h ezen a fórumon az abortuszt kérő nők gyilkosnak vannak beállítva?

Figyelt kérdés
Olvastam pár kérdést és választ felháborító az egész h ítélkeznek itt egyesek. Erre mondjuk h tipikus magyar mentalitás..
2016. jan. 5. 01:53
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
57%
Hát én is azt mondom, hogy valami baj van az olyan nők agyával, akik más abortuszával vannak elfoglalva.
2016. jan. 5. 17:07
 32/57 A kérdező kommentje:
Van itt egy kérdés egy férfi írta h az akarata ellenére elvetette a gyereket a párja utána a nő is elmondta miért tette de mit kapott itt névtelenül mindenki bátor. ..
2016. jan. 5. 17:13
 33/57 anonim ***** válasza:
70%

"kérdező, és az abortuszos nő miért árt a saját gyerekének?"

Mert nem tekinti a gyerekének.

Ez annyira egyszerű, csak képtelenek vagytok felfogni. Ha szeretnék gyereket, akkor az első perctől örülök neki, nem magzatnak hívom, hanem babának..

Ha meg nem akartam gyereket valami oknál fogva, akkor ez csak egy műtét.

Ezt már leírták előttem is egyébként. Egy nemkívánt terhesség nem öröm. Ha nem akarok gyereket, akkor nem akarok. Örökbeadni nem fogom..miért? Mert nem vagyok hajlandó kihordani. Egy magzat, semmi több. Az abortusz pedig egy műtét. És ez most bármennyire is keményen hangzik, de ez van. Elvárod, hogy elfogadják a véleményed? Akkor te is fogadd el azt, hogy sokan így gondolkoznak.

ÉS mielőtt nekem esnél, nem volt abortuszom, lassacskán pedig gyereket szeretnék.

Ettől függetlenül pedig úgy gondolom, hogy aki várja a babát, vagy nem bánja, annak ő egy baba.. aki meg nem akar babázni, gyereket nevelni, annak pedig egy magzat, amit majd egy gyors műtét megold.

2016. jan. 5. 17:14
 34/57 A kérdező kommentje:
Sokszor nem a legjobb megoldás sajnos a gyerek megtartása ha nem adottak a körülmények. Igen van megelőzés de vannak balesetek is az óvszer is szakadhat...
2016. jan. 5. 17:15
 35/57 anonim ***** válasza:
18%
akkor ne derogáljon neki védekezni... jó előfordulhat baleset. arra van az esemény utáni tabletta. most már van 120 órás is.. ne mondja nekem senki hogy ez annyira bonyolult...
2016. jan. 5. 17:20
 36/57 anonim ***** válasza:

Tudom, rengetegen vannak akik felelőtlenül esnek teherbe, de szép számmal akadnak, akik tényleg védekeztek, megfelelő módon, mégsem vált be. Hogy teszel különbséget?! Honnan tudod, hogy az adott illető, aki kérdez, nem tartozik-e abba a csoportba, akik tényleg megfelelően védekeztek?! Gondolatolvasó vagy? Vagy netán látnok?!

Ez pont olyan, mint amikor valaki abortuszra, művi terhesség megszakításra vár.. Mindkettő ugyanoda megy.. Te pedig köpködsz, hogy a szemét gyilkos, aki megöli a gyerekét.. Honnan tudod, hogy ő épp hova tartozik, ha egyszer nem láttad még a kartonját?!

Én ismerek ilyet.. abortuszosok között feküdt és ő is kapta a szart az arcába, mert az egyik nővér nem tudta, hogy ő azért volt ott, mert a 11 hetes elhalt terhessége miatt kellett műteni..

2016. jan. 5. 17:25
 37/57 anonim ***** válasza:
17%
hát általában előbb látom a kartonjukat mint a nőket:-D egyébként meg az abortusz meg a művi terhességmegszakítás ugyan az. Te a befejezetlen vetélésre(missed abortionra) gondolsz nem? mikor a méhben elhal a terhesség, és művi úton kell befejezni. Nos ez rá van írva a kartonjukra, meg máshogyan is viselkednek betegfelvétel és várakozás alatt is.
2016. jan. 5. 17:28
 38/57 anonim ***** válasza:
egyébként meg ilyen nincs, hogy a nővérek nem tudják. Rajta van a kartonján miért van ott, sőt, általában külön is szokták őket fektetni, legalábbis nálunk.
2016. jan. 5. 17:29
 39/57 anonim ***** válasza:

Egyébként nem releváns, hogy itt hányan állítják, hogy véletlen estek teherbe. Aki szándékosan esik teherbe (bármilyen meglepő ebből jóval több van) az nem fogja itt reklámozni, hogy "jajj képzeljétek szándékosan estem teherbe és nem megyek ab-ra". Aki meg felelőtlen volt az meg még úgyse fogja hirdetni.

Másrészt hiába írunk 2015-öt, még mindig rohadtul tabutéma otthon a szexualitás, így a megfelelő védekezés is, az iskolai "felvilágosítások" meg szót se érdemelnek. Szóval amíg tömegek gondolják úgy, hogy a megszakítás is védekezés, meg "jajj csak egy kicsit rakta be", addig nem tudom mitől várunk javulást.

Ha az ab ellenesek is inkább felvilágosító kampányokba fektetnének annyi energiát, mint az ab-re váró nők terrorizálásába, már sokkal előrébb járnánk.

2016. jan. 5. 17:39
 40/57 anonim ***** válasza:
0%
utolsó hiszed vagy nem, pont felvilágosító előadásokat tartok erről a témáról általános 6-7-8 és középiskola 9-10 osztályában, úgyhogy ezt eltaláltad.
2016. jan. 5. 17:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!