Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy lehet h ezen a fórumon...

Shopgirl27 kérdése:

Hogy lehet h ezen a fórumon az abortuszt kérő nők gyilkosnak vannak beállítva?

Figyelt kérdés
Olvastam pár kérdést és választ felháborító az egész h ítélkeznek itt egyesek. Erre mondjuk h tipikus magyar mentalitás..
2016. jan. 5. 01:53
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
0%
kérdező, neked miért fáj hogy ki hogy gondolkodik? hány abortuszod volt már? Mert gondolom ez áll a háttérben
2016. jan. 5. 16:10
 22/57 anonim ***** válasza:
74%

Kedves 60%, a kutyát nem érdekli, hogy te mit gondolsz. Ellenzed az abortuszt? Szíved joga, nyugodtan, semmi gond nincs ezzel. De ez még nem jogosít fel rá, se téged, se senki mást, hogy minden egyes nyamvadt kérdés alatt szidják a kérdezőket. Még akkor is jön a gyilkosozás, meg majd megbánod, meg a pokolban égsz el szöveg, ha csak annyit kérdez valaki, vigyen-e papucsot a kórházba. Ez a gond, nem az, hogy valaki ellenzi, vagy akár gyilkosságnak gondolja az ab-t.

Mindig az jut eszembe, mikor mondják, hogy a b_uzik nyugodtan buzulhatnak, csak a négy fal között. (Semmi bajom a melegekkel, csak a példa kedvéért hoztam föl.) Na hát gyűlölködni is nyugodtan lehet, csak lehetőleg azt is a négy fal között.

2016. jan. 5. 16:22
 23/57 anonim ***** válasza:
0%
mintahogy abortuszra menni is:-) nem kell róla kérdést kiírni.
2016. jan. 5. 16:24
 24/57 anonim ***** válasza:
83%

Miért ne lehetne róla kérdést kiíírni? Persza ha már kiírja akkor vállalja azt is, hogy nem mindenki fogja az ő pártját fogni, véleménye mindenkinek van és lehet, hogy más mint az övé.

Én azt nem értem, ha kiír valamit, azért írja mert nem mondják neki a kórházban, vagy az orvos, vagy a neten nem találja meg. Ha az a kérdés, hogy mit gondoltok az ab.-ról akkor oké ha támadó a válasz vagy negatív. De ha az a kérdés papucsot vigyen-e vagy meddig vérzik utána, vagy mire kell vigyázni a műtét után akkor oda nem illik oda írni, hogy szemet gyilkos vagy stb.

2016. jan. 5. 16:28
 25/57 anonim ***** válasza:
46%
igen lehet kérdést kiírni, de mivel szólásszabadság van, így véleményt nyilvánítani is. Én egyénként nem szoktam beleszólni, de az az önsajnáltatós kérdés kiverte nálam a biztosítékot, pedig nem szokásom beleszólni az abortuszba.
2016. jan. 5. 16:32
 26/57 anonim ***** válasza:

Jajj ne legyünk már dedósak... Azért van ez a topik, hogy itt lehet kérdezni az ab-ról. Azt én készséggel elismerem, hogy itt is sok a kamu meg szándékosan provokatív kérdés, de akkor legyünk elég felnőttek és ne harapjunk rá. Ha meg valaki nem biztos benne, hogy vigyen-e papucsot a kórházba, akkor kiír ide egy kérdést és vár rá egy egyszerű igen vagy nem választ. Általában persze meg is kapja, csak aztán jön az égj-el-a-pokolban szöveg és onnantól elszabadulnak az indulatok. Pedig mennyire egyszerű lenne simán átlépni a következő milyen-pelenkát-vegyek kérdésre...

Én pl ateista vagyok, sőt vallásellenes is vagyok, hülyeségnek tarom őket, de mégse megyek a vallás kategóriába osztani az észt. Sok idegességtől meg lehet kímélni magunkat.

2016. jan. 5. 16:33
 27/57 A kérdező kommentje:
21 képzeld nem volt egy sem. ;)
2016. jan. 5. 16:56
 28/57 A kérdező kommentje:
Lehet h azért itt mondják el mert könnyebb de nem kioktatást vár senki. És igen aki segíteni nem tud miért árt????
2016. jan. 5. 17:01
 29/57 anonim ***** válasza:
0%
kérdező, és az abortuszos nő miért árt a saját gyerekének?
2016. jan. 5. 17:02
 30/57 anonim ***** válasza:
67%
Azért van ez, mert szeretnek ítélkezni. Ez a terhesség megszakitása oldal, ha valakit ingerel nem értem miért olvassa. Az emberek különbözőek, nem mindenki vágyik gyerekre. Szerintem akik itt ítélkeznek napokat beteg emberek.Akik nem tudják felfogni ha valaki másképp gondolkozik. Meg eleve beteges akit idegenek abortusza érdekel.De nemcsak itt szülés,szoptatás témàban is.
2016. jan. 5. 17:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!