Komolyan aki abortuszt tervez azt miért kell rábeszélni a terhességre?
Eldöntötte, információt kér, akkor nem azt kellene taglalni h de de tartsd meg nem lesz baja!
Saját szuverén joga eldönteni h akar e gyereket vagy sem, nemde?
Akkor mire fel traktálják mégis h de tartsd meg ?
Minden vélemény nyilvánítás nélkül nem lehetne csak simán leírni h ezt és ezt kell tenned így fog zajlani ...
De, le lehetne írni. De ha 1% esélye is van, hogy bizonytalan, akkor ennyit nem ér meg egy emberi élet, hogy megpróbáld?
A döntés az övé. Akkor is, ha százan mondják, hogy ne tegye, meg fogja tenni, ha akarja. Ha meg bizonytalan, talán egy gyerek élete múlik azon a néhány kommenten.
Mert itt azt írtad hogy azért veteted el mert a gyógyszer miatt beteg. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Egyébként mostmár biztos vagyok benne hogy csak provokálod itt a népet :)
nem provokáció
csak engem felháborít h kérdezz valaki és az esetek nagy százalékában nem kapja meg az információt mert tukmálják rá h de de tartsd meg a gyereket akkor is ha ....
szóval miért kell csak azért is válaszolni és nem a kérdésre, hanem bizonygatni az ellenkezőjét ?
folyton a lelki dolgokkal jönnek
h milyen nagy trauma NEKIK
és kiakadnak ha másnak nem az
4es
mert talán nem tudja a menetét és szeretne információt ?
sok esetben az orvosok bunkó módon állnak hozzá és nem mernek kérdezni a védőnő is a terhesség megtartását forszírozza és nem ad érdemi információt
nem halott lelkileg az adott nő
csak hozott egy döntést és nem viseli meg a döntésének a súlya- ennyi nem több
a kérdést amire utalsz azt nem én írtam ki :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!