Milyen okkal tudnának rábeszélni, hogy megszüld a nem kívánt terhességed?
En is igy vagyok most terhes,védekezés attol fugg hogy hogyan ?megszakítasos?az nem védekezés minis így"tettük "de persze azert valasztottotuk ezt mert akartuk is a gyereket de kozben(en féltem is ).
Es hat igy hozzta a sors nagyon orulok neki.
Szerintem rábeszélni senkit sem lehet foleg nem ugy ha a születendő gyerek életében resz sen vesz max csak hetvegen.
De ha valaki egyutt el valakivel es szeretik megértik egymást akkor sztem a gyerek.sem akadály egy stabil kapcsolatban.
Ahoz hogy gyereket akarjuk Érettnek kell lenni hozza.
Nyilvan aki megilyed egy világ dol benne ossze,az meg nincs felkészülve.
Ne vedd ra hogy x tartsa meg a gyereket ,vagy epp vetese el,
max ha közöd van a dologhoz akkor elmondod hogy szeretned a gyereket es orulnel ha megtartanatok.
Vedekezunk, mert meg nem szeretnenk gyereket, varnank par evet ra. Viszont ha becsuszna, akkor valoszinu megtartanank mivel 2 even belul ugyis belekezdtunk volna, a kapcsolat stabil, az anyagiak rendben vannak. 2 evvel ezelott meg biztos, hogy nem tartottuk volna meg mert egyszeruen meg nem voltunk olyan eletszakaszunkban. Rabeszelni pedig kulso szemely nem tudna semmire sem. Ha nem akarom/akarjuk, akkor kesz, ez van. Nalam nem mukodik a lelki terror, gyilkos vagy, lelkifurka keltes, stb.
Ami a gyerekek szamat illeti.. 2 gyereket szeretnenk, nem tobbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!