1. ,2. terhességed, szülésed mennyire hasonlított egymásra időben, "élményben"?
Nekem eddig szinte ugyanolyan, a nemük is azonos.
1. szülésem gyors és könnyű volt 37 hétre, magzatvízelfolyással indult. nem bánnám, ha most is így lenne. Előre is köszönöm annak, aki válaszol!
35 hetes kismama
köszönöm, hogy írtál!
más...?
A kezdete teljesen egyforma volt, már a nemvárt előtt tudtam, mi a helyzet. :) Aztán a másodikkal vérezni kezdtem, feküdnöm kellett, gyógyszert kaptam. Valamivel rosszabbul voltam, mint a lányommal, de nagyon hasonló élmény volt. Az első mozgások, UH-méretek, napra egyformák. Kívánósság, hízás, hasforma, stb. szintén. A fiammal kevésbé vizesedtem, pedig mindketten nagy melegben születtek, vele már jobban tudtam vigyázni. A nemük lett más, és a fekvésük.
Végül a születésük is kicsit. A lányommal sokat vajúdtam, nem tágultam, így lett császár. A fiammal meg életmentő császár volt. Az elsőnél ébren voltam, a másodiknál altattak. A kiírthoz képest mindkettő pár nappal előbb jött, a lányom 8-cal, a fiam 4-gyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!