Hasonlított a 2. , (sokadik) terhességed, szülésed az előzőhöz?
Szia.
Én is a második babámat várom,17 hetes vagyok.Eddig teljesen más minden mint a kisfiammal volt.Vele probléma mentes volt az egész,a 22.héttől kezdtem jóslózni amire Magnerotot szedtem.40+3 hetesen született,spontán,természetes úton,24 óra vajúdás után.
Most ez a terhességem haematomával indult,amire Utrogestant kellett szednem a 13.hétig.Rosszullétek voltak a kisfiammal is,de ez most rosszabb volt.Ezzel a babámmal folyamatosak a görcsök,a derékfájás :/
4 kg-ot híztam eddig :(
Eddig ennyi,de remélem ettől rosszabb dolgok már nem fognak történni!
Ja és úgy néz ki kislányunk lesz most :)
Nekem mindkettő ugyan olyan volt,pont ezért gondoltam hogy a második is lány,de 19 hetesen egy uh-n kiderült hogy fiú...talán annyiban volt más,hogy a fiammal jóslózgattam a lányommal nem!Lányom 40+5-re (3430g)spontán jött,20kg-t híztam,Fiam 39+5-re (3070g)szintén spontán, 17kg-t szedtem fel...szerintem ha még bent marad 1 hétig a Fiam,akkor talán egy súllyal születnek :) mindkettőnél elviselhető volt a vajúdás,oly annyira,hogy a fiamnál kijött a szülésznő a váróba és közölte hogy nem úgy nézek ki mint aki éppen szülni fog(nevetgéltem Apával és kekszet ettünk),behívott hogy azért megvizsgálna és kiderült,hogy szép csendben kitágultam majdnem teljesen...amit megmagyarázott azzal,hogy a többedik terhességnél általában gyorsabban és könnyebben tágulnak a nők,hiszen a szervezet egyszer ezen már átment.A kitolás pedig a lányomnál 15 perc volt,fiamnál kb 10.
Üzenem a kedves lepontozóknak,hogy igen is létezik ilyen,lehet "egyforma" két terhesség és nem csak szenvedésben lehet szülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!