Miben szenvedtél leginkább hiányt a terhességed alatt, ill. a babád megszületése után?
Figyelt kérdés
Tehát olyan dolgokra vagyok kíváncsi, aminek hiánya nagy űrt hagyott lett , jó lett volna, ha van. Ez lehet tárgy is, és szolgáltatás is akár. Szolgálhatja a baba, de a mama kényelmét is.2013. okt. 4. 22:29
1/8 anonim válasza:
Semmiben. Max. néha alvásban, de az sem volt annyira vészes, hogy mély nyomot hagyott volna bennem.
2/8 anonim válasza:
Alvás terhesség alatt és utána is!Ami születése óta nagyon hiányzik az egy nagymama! Anyosom nem törődik senkivel, nem segít! Az en anyukám 1100km-re van tőlem igy esélytelen.......max évente 1x mikor haza megyek!
4/8 anonim válasza:
Nekem az idő...és az alvás,az mindig kevés,de végülis ez is az idővel függ össze :) :)
5/8 anonim válasza:
Segítségben.. Ahogy hazajöttünk a kórházból minden rám várt főzés-mosás takarítás vásárlás plussz a baba... Nehéz volt az első 3 hónap, utána megszoktam.
6/8 anonim válasza:
Fuu, en a tobbi valaszolohoz kepest nagyon cicababa leszek :))) fodraaaaaaszt akarok!!! :)
7/8 anonim válasza:
Az apuka hiányában... minket szülés előtt 2 héttel hagyott el. Először hiányzott, sőt, sokat sírtam miatta, de mára már megoldunk mindent, szerencsére sok segítségem van, és egy iszonyat nyugodt 2 hetes kisfiam.
8/8 anonim válasza:
Uhh... Akkor a hajam nem is erdekes... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!