Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A baba gyógyszerei mennyibe...

A baba gyógyszerei mennyibe kerülnek a megszületése után?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 09:07
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Gyógyszer nem kell, gondolom vitamint értesz ez alatt. Vigantol 800 Ft körül van, azt hiszem, Konakion cseppet kap még, az sem túl sok. Pontos számot sajnos nem tudok, de olcsó, receptre adják.
2013. ápr. 13. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
44%

inkább az ápolási szerekre gondolsz nem?

igen,vigantol,lázra ha kell germicid kúp,hasfájásra nem tudom mert az enyém nem az,

de ápolási szer az a gyógyszertári kevert krémek

ami popsikrém,meg fürdető-testápoló egyben

na meg a hidrogénperoxid,vagy alkohol a köldökápolásra,meg hintőpor,ezeket majd receptre kapod,mert ezek valóak egy újszülött bőrére,

2013. ápr. 13. 11:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Fú,hát igazából olvastam,hogy az orvos majd ír fel valami gyógyszereket a babának a megszületése után,de lehet,hogy az ápolási dolgokra gondoltak....

2013. ápr. 13. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Vignatol, Konakion, Popsikrém, Fürdető, Alkohol, Hintőpor, Kamilla, Fecskendő, És én irattam gy doboz tápszert is hogy legyen itthon.

Ez volt egy 10-es kb.

2013. ápr. 13. 19:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!!!
2013. ápr. 13. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
46%
Vigantol, konakion, lázcsillapító kúp, alkohol és hintőpor a köldökcsonkra, fürdetőkrém, popsikrém: ez olyan 4-5000ft körül van.
2013. ápr. 14. 13:38
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2013. ápr. 14. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!