Szültetek már ikreket simán? Tényleg egymásután jön a két kitolásiszakasz (a két baba megszületése között pár perc van)? Mikor volt, mennyi idejig vajúdtatok?
Szia!
Én természetes úton szültem meg őket, közel 9hónapja. 35.héten és egy egyenként 2,5kg-osak voltak. 4perc van köztük és ez már majdnem soknak száít :) Nem volt hoszzú szülésem,mert indítástól számítva 4óra alatt megszülettek. Sajnos fájásaim nem voltak ezért erősen nyomták belém az oxitocint aminek a hatására ez első "könnyen" megszületett, de annál jobban fájt, a másodikra az orvos is rásegített, mert már végképp nem voltak fájásaim. Nem ajánlom senkinek... De örülök, hogy nem vot császár. A dokinak eszébe sem jutott szerencsére. Már több ikerszülést vezetett le és csak okkal visz a műtőbe. Sajnos sok korház van ahol az ikerteshesség egyet jelent a császárral.
Én is természetes úton szültem ikreket,fel sem merült a császár lehetősége.
40. héten burokrepesztéssel kellett indítani,mert túl jól érezték magukat odabent.:))1 óra alatt meglettek,mindkettő 3kg fölött,és több mint 50cm,tehát mint két szingli baba.:))A mai napig nem értem hogyan fértek el.:))
Köztük 5 perc van,az első után nem állnak le a tolófájások,kis szusszanás volt,de a doki nagyon sürgetett,mert ilyenkor már gyorsan meg kell születnie a második babának is.A második már könnyebben kicsusszant.:))
Már 3,5 évesek,két kislány.
Igen, 11 hónaposak, nekem 10 perc volt közte, könnyebb, mint két szülés, mert az első után úgy "elvoltam", dumcsiztunk a dokival, hogy "most mit kell még csinálni?" :-), aztán megint gyorsan tolófájások jöttek, kb. 3 darab és meg is volt a másik baby is, úgyhogy az már nem nagy cucc... Az egyhez képest értem azt, hogy nem nagy cucc. Gyorsabban megvoltak, mint előtte az egy gyerek.
Császár fel se merült, természetesen, pedig 35. hétre jöttek, 2,3 és 2,5 kg. Kutya bajuk se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!