Azt a részét élveztem amikor mozgott a pocakomban, de ezt leszámítva inkább próbáltam takargatni magam. Bálnának éreztem magam.
A szülés gyors volt és nagyon fájdalmas, de spontán. Mindössze 3.5 óra volt, az első fájástól.
Nem szeretnék még egy babát, nagyon sok oka van, hogy így döntöttem.
Nem volt abortuszom még és vetélésem sem.
28 éves vagyok és 3.5 éves a kislányom.
2015. jan. 4. 21:58
2/13 anonim válasza:
Terhességeim tűrhetőek voltak. A szülés mindkétszer 5 óra és 10 perc volt. Az első az indítástól, a második magától indult. Felmerült még egy baba kérdése, még nem vagyunk 100%-ig biztosak benne. Abortuszom nem, vetélésem 1 volt.
2015. jan. 4. 22:02
3/13 Ditta323 válasza:
Terhességem szuper 😊, szülésem váratlan és gyors (38.héten), abom-vetélésem nem volt, tervben van még egy baba: kb 3-7 évig bezárólag valamikor
2015. jan. 4. 22:11
4/13 anonim válasza:
Terveztük a babát. 2 vetélés után tavaly szeptemberben megszületett. Nem volt vészes a terhesség. A szülés egy csoda volt viszont. 4,5 óra alatt világra Jött a fiúnk. Nem kértem fájdalomcsillapítást, nem volt vészes. Nem tervezünk több babát.
2015. jan. 4. 22:24
5/13 anonim válasza:
Két szülésem volt, mindkettő császár, egy sürgősségi vajúdás nélkül és egy programozott. Egy abortuszom volt és egy méhen kívüli terhességem. Nem ebben a sorrendben történtek.
2015. jan. 4. 22:25
6/13 anonim válasza:
A terhesség nem volt a kedvencem, bár nem nagyon hánytam, a szájízem mindkettőnél rettenetes volt legalább a 16-18. hétig. A középidőt kivéve elég macerásnak és kényelmetlennek éreztem őket.
Bár császárral szültem, az első sürgősségi, a második programozott volt, kellemes emlék mindkettő.
Nem volt sem vetélésem, sem abortuszom.
2015. jan. 4. 22:40
7/13 anonim válasza:
A terhességet élveztem nagyon.
a szülés gyors volt, komplikàciómentes és "könnyű", nekem vàratlan, bàr a 40. héten jött a baba, nem szàmîtottam rà.
Tervezünk még tesót, màr rég szeretnénk, vàrnunk kell.
Ab. és vetélés nem volt.
2015. jan. 5. 00:14
8/13 anonim válasza:
Szia!
Én élveztem a terhességet, tetszettem magamnak nagy pocakkal:) Bár az utolsó 3-4 hét nem volt leányálom..
A szülés komplikáció mentes volt. Bár 16 órát vajúdtam,fájdalmas volt nagyon, mégis szeretnék még gyereket:) Spontán jött,nem kellett indítani.
Nem volt abortuszom se vetélésem.
2015. jan. 5. 06:03
9/13 anonim válasza:
Terhességem problémal és tünet mentes volt. A várakozás miatt annyira nem élveztem ( türelmetlen tipus vagyok) de azért szerettem ám.Szülés többszöri inditással végül császárt hozott a pici szívhangja vissza esett.Tervezünk még legalább 1 babát :) Abortuszom és vetélésem nen volt és nagyon bizom benne hogy nem is lesz soha.
2015. jan. 5. 06:57
10/13 anonim válasza:
Mindhárom problémamentes volt.Az 1.-és 2. terhességet csak a 12. héttől élveztem,addig émelyegtem,hánytam.A 3.-nál semmi ilyen nem volt.Mindhárom szülés gyors(4-3-2 óra),és hüvelyi volt.Nem tervezünk több babát.Se abortuszom,se vetélésem nem volt.42N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!