Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen volt a terhességed?...

Milyen volt a terhességed? Élvezted? És a szülés? Tervezel még babat? Abortuszod volt már? Vetélés?

Figyelt kérdés
Egy röpke felmérés :) Köszönöm ha válaszolsz:)
2015. jan. 4. 21:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Két és fél éve tetveztük a babát, egy ciszta eltávolítása után két hónapra sikerült teherbe esnem.nehéz terhességem volt,32 hétig hányam minden nap,de volt hogy egész nap,kórházban is voltam.A 38.héten, 12 óra vajúdás után megszületett a kislányom aki egészséges.Abortuszom vetélésem nem volt. :-)
2015. jan. 5. 11:11
 12/13 anonim ***** válasza:

1. terhesség probléma mentes, csak a hasam nőtt - élveztem

2. terhesség: majdnem cukros lettem, visszér, aranyér, lábdagadás, szeméremcsont fájdalom, a hasam is kb a 30. héttől már 50 m séta után le akart szakadni - nem élveztem

1. szülés: 14 óra, kézzel tágítás, oxi, nem ható eda, halál-széli állapot

2. szülés: 5 óra, ebből 3/4 volt kicsit durva, de nem volt se oxi, se tágítás, ment minden szépen ahogy kell

Abortusz volt, vetélés nem.

Nem tervezek több babát, egy kislány és egy kisfiú van, így kerek. :)

2015. jan. 5. 12:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Vetelesem volt abortuszom nem.

1 baba terhesseg es szules remalom volt

2.baba szep terhesseg kozepes szules

3.baba meg csak 11 hetes a pocakban sokat meg nem tudok irni 😊

Nem tervezunk tobbet

2015. jan. 5. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!