Dpo 10. napján fejfájás, nehéz légzés utalhat terhességre?
Figyelt kérdés
aludni sem tudtam éjjel. persze mindez lehet összefügg. keddre nem várom. más "tünet" nincs2015. okt. 1. 18:59
1/13 anonim válasza:
Tényleg nem tudom, hogy milyen tünetekbe lehet még akàrmit belemagyaràzni. Ne haragudj de szerintem mindkét tüneted olyan messze van a terhesség gyanújàtól, hogy ihaj...
Relax & take it easy.
Sok szerencsét ;)
2/13 anonim válasza:
Nem jellemző. Nekem a 9. dpo-n szurkalt a hasam, valószínűleg akkor volt a beagyazodas. Mas semmi...
3/13 A kérdező kommentje:
egyszerűen csak nem szokott fájni a fejem, és most ma nagyon hasogatott, nehéz légzésem sem szokott lenni és ma volt, azt nem említem meg hogy szurkált a petefészkem mivel nem a bemagyarázás a szándékom, és tudom hogy menzesz előtt is szurkál. De a fejem nem szokott fájni se menzeszkor sem máskor. de kösz az őszinteséget.
2015. okt. 1. 19:37
4/13 anonim válasza:
Ohhh istenem, ezek a kérdések. Nem, nem utalhat. De ettől még lehetsz terhes.
5/13 anonim válasza:
A fejfájás nem tipikus terhességi tünet, a nehézlégzés meg pláne nem, de ettől függetlenül nyilván lehetsz terhes, ha élsz nemi életet, pláne, ha tervezitek is.
6/13 A kérdező kommentje:
5-ös, köszönöm, tulajdonképpen erre voltam kíváncsi, hogy ez tulajdonképpen jellemző terhes tünet e.
2015. okt. 1. 19:58
7/13 anonim válasza:
Jaaaaj nem...nem utal terhességre
8/13 anonim válasza:
A fáradság, émelygés, hányinger, hányás, szagokra való érzékenység, mellfájdalom, mellérzékenység és nem utolsó sorban a menzesz elmaradása, ezeket szokták a leggyakoribb terhességi tünetek közé sorolni, viszont ezeket ugyanúgy okozhatja valamilyen fertőzés, gyomorrontás, vitaminhiány, hormonális probléma, stb. Szóval, amíg nem marad ki a vérzésed és nincs pozitív teszted, pláne nem erősíti meg orvos a terhesség tényét, addig ezek csak tünetek, amiket nem lehet egyértelműen a terhességgel összefüggésbe hozni.:)
9/13 anonim válasza:
Jön a meleg front attól lehet fejfajasod meg nehezlegzesed. De tesztelik egyet. Nekem ilyenkor mar kimutatta.
10/13 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat. a tesztel megvarom a nem vart napjat. front is okozhatta bar eddig nem voltam sose frontra erzekeny. koszi megegyszer.
2015. okt. 1. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!