Állandó fejfájás mire utalhat? Hogy lehet elmulasztani?
Pár hete fáj a fejem rendszeresen. Most már a héten végig minden nap. Minden reggel fejfájással ébredek. Egyik nap cataflamot és advilt is vettem be de nem használt. Ma szintén bevettem de csak erősebb lett a fejfájás. Kezdek aggódni emiatt. Mit tehetnék? Milyen gyógyszer segítene ezen, vagy milyen orvoshoz kéne mennem? Vagy egyátalán mitől lehet ez?
L/22
Elegendő folyadékot iszol? A fejfájások elég nagy részénél a dehidratáltság okozza a fájdalmat.
De lehet még a sok ülőmunka + kevés mozgás kombótól, a túl erős mesterséges fénytől, mesterséges adalékanyagoktól vagy ételízesítőktől, esetleg ételallergiától.
Mérlegeld hogy ezek közül melyik van jelen nálad, és próbálj először ezeken változtatni.
Aztán ha továbbra is fennáll a problémád, akkor menj el először háziorvoshoz, aki ha szükségesnek látja, majd ad beutalót a neurológiára.
Vérnyomásod rendben? Vérvételen voltálmostanában?
Szerintem menj el a háziorvoshoz, ki kell vizsgáltatni az okát.
vérnyomásom elvileg rendben van.. de elmegyek orvoshoz már a holnapi nap, mert ez így megőrít..
amúgy nem vettek vért mostanában..
a migrént mi jellemezi?
- Periodikusan jelentkező, erős fejfájás
- Főként az egyik halántékon fellépő komoly fájdalom
- Sápadtság
- Látászavar
- Karikás szem
- Szédülés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!