Mire utalhat ez a fejfájás? Nagyon rossz ez így :- (
Tavaly én is így voltam, két hétig fájt a fejem egyfolytában, és hányingerem volt. Elmentem a végén dokihoz, kaptam fájdalomcsillapítót és csináltak egy vérképet, de jó volt minden. Azt mondta a doki, lehetett egy elhúzódó migrén is. Most a héten szint úgy fáj megint a fejem, nem csillapodik az algopyrin bevétele után sem. De sokmindentől lehet. Akár el is feküdhetted, lehet egy masszírozás jót tenne a nyakadnak. Vagy a front miatt, mert abból kijut bőven nekünk.
Amúgy olvadós cataflamot próbáld, nekem az segített. Persze nem szabad hosszú ideig szedni ezt sem.
Mintha csak magamat olvasnám! minden egyezik, csak én idősebb vagyok 2 évvel. és én is elkeseredett vagyok emiatt az egész miatt, de dokihoz nem mertem elmenni még. Én is szemüveges vagyok és nekem akkor is szokott fájni a fejem ha már nem jó a szemüveg, de amúgy az időtől is meg úgy mindentől, iskolától stb :S És ilyenkor a hangokat nem bírom..tehát se a zenét se a hangos beszédet.. egyszerűen úgy érzem hogy megőrülök mingyárt:|
Az algopyrin nekem már rég nem használ, kipróbáltam mindent(advil, stb) de még úgy ahogy az algoflex forte volt a legjobb, meg a cataflam + alvás kombináció.
Nekem amúgy az egész családom ilyen, szóval ezért nem mentem orvoshoz, talán migrén lehet ennek a neve, és anyukám szerint meg kell tanulni vele élni :S
Amúgy vérnyomásod jó? mert ha nekem lemegy (nekem alacsony) akkor is mindig megfájdul.
sajnálom, hogynemtudtam segíteni, de gondoltam leírom az én esetemet is hátha megnyugtat a tudat hogy nem vagy egyedül :S
kitartást, és ha találsz vmi megoldást akkor írj légyszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!