11 napja szedek fogamzásgátlót.7. naptól ilyen tüneteim vannak: szédülés, rossz kedv, ingerlékenység, fáradtság, az egész testem fáj, fejfájás, hőhullámok,1 mérettel nagyobb a mellem és eléggé fáj az is. Hagyjam abba a szedést?
Sajnálom. Én általában 8 órás időpontra megyek, mert szeretem munka előtt elintézni (9-kor kezdek), de gondolom, h neked ez nem megoldható. Én külvárosban lakom és dolgozom és nekem nagyon egyszerű ezt elintézni.
Nem igazán merem azt állítani, h most hagyd abba a gyógyszert, mert mi van, ha mégsem az. Azt sem mondom, h mindennek ellenére szedd tovább. Ez olyan kétesélyes.
Csak arra tudok gondolni, h Mo-on azért kérik a vérvételt, mert meg akarnak bizonyosodni a máj és vese egészségéről, h le tudják-e bontani a gyógyszert. Sok embernél nincsenek is tünetek, h a szervezet ne működne jól és ezért csinálják a vizsgálatot. Ezt egyébként minden rendszeresen, hosszabb időn át szedett gyógyszernél el kellene végezni. A citológiát meg azért kell elvégezni, h bizton tudják, h nincs hormonális gyógyszer hatására durvuló méhszájelváltozásod. De ha neked még nem volt szexuális kapcsolatod, akkor talán ez nem olyan valószínű. Egy ultrahangot sem árt ilyenkor megcsinálni, mert látni kell, h a petefészek és a méh rendesen ki vannak-e fejlődve. Hiába van szinte semmi hormon a fog.gátlóban, mégis egy gyógyszer, ami nem kis változást okoz a testben.
Tudod, inkább csak abban bízom, h ez az esküvő előtti pánik és nem a gyógyszer.
Köszönöm a válaszod. Nekem volt szexuális kapcsolatom előtte. Nem pánikolok, mert fel vagyok készülve lelkileg. Csak ez a fogamzásgátló jól kitolt velem. Megpróbálok elszaladni 8-ra az orvoshoz és megmondom a recepciósnak, hogy mennyire sürgős. Hátha...
Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!