Hogy lehet h ezen a fórumon az abortuszt kérő nők gyilkosnak vannak beállítva?
Szuper, tök jó tényleg. Több ilyen kellene. De ezzel még mindig nem vásároltad meg a jogot, hogy mások felett ítélkezz. És gondolom azt te is belátod, hogy r_ohadtul kisebbségben vagy ezzel. A legtöbb aki itt osztja az észt csak a fotelből ilyen okos (más témákra is igaz ez persze). És mondom, én örülök az üdítő kivételnek. De egyébként mondjuk nem konkrétan csak Mo-ra gondoltam. Hányszor látni a tv-ben hogy ezrével tüntetnek abortusz klinikák előtt. Biztos köztük is van jó pár ember, aki aktívan segít kamaszoknak, vagy akár kismamáknak, de a nagy része este szépen haza megy és megveregeti a vállát, hogy már megint milyen jól megmondta.
Na de amire ki akarok lyukadni, hogy ha segítesz azt önzetlenül tedd, (nyálas leszek) a "nagyobb cél" elérése érdekében (ab-k számának csökkenése, egyébként megjegyzem évről évre csökken az ab-k száma), ne azért, hogy majd mikor bealázol egy ab-s nőt, akkor felhozhasd védekezésként. És most megint nem csak konkrétan rád gondolok. Hallottam már itt mástól is, hogy de ő adakozik rászorulóknak, oda mehetnek a kismamák ruháért meg pelenkáért. De még előtte persze lenyomta a gyilkosos szöveget.
én nem szoktam gyilkosozni, csak felháborított a dolog, hogy mindig a nőt kell sajnálni és sosem a gyereket. Egyébként igazad van, én is mindig megdöbbenek, hogy a gyerekek mennyire nincsenek felkészítve a nemi életre, sőt, mivel félnek a kortársaik cikizésétől, kérdezni se mernek, ezért nehéz olyan előadást tartani, ami a ki nem mondott kérdésekre is választ ad. Mondjuk én ezzel a pár osztállyal folyamatosan dolgozom, szeptember óta, így már volt pár sikerélményem, bizalmas
a viszonyuk annak ellenére hogy még én is diák vagyok, igaz egyetemen, és csak hetente egyszer tudok menni hozzájuk, de lehet pont azért, mert korban közelebb vagyok hozzájuk, és saját tapasztalatokat is mesélek(saját és kórházi egyaránt)De sajnos a felnőtteknek nem tarthatok előadást, pedig egynaposon ők vannak a legtöbben, a nagyja már második-harmadik abortuszon.
Szerintem a kérdező nem az ab-t ellenzők ellen szólalt fel, hanem azok ellen, akik ennek undorító, minősíthetetlen stílusban adnak hangot.
Egyébként valahol igazad van, jogod van leírni ide a véleményed, és igen megteheted ezt bunkó paraszt módjára, toporzékolva, csak hiteltelenné tesz. Gondolom neked van gyereked. Mikor engedsz neki hamarabb, ha teli torokból üvöltve fetreng a földön, vagy ha szépen kéri? Na ugye. Szóval miért adna bárki olyannak a szavára, aki habzó szájjal, átkozódva fejezi ki a véleményét? Bárki aki így tesz, csak a saját ügye ellen dolgozik, mert vele fogják azonosítani, tehát ha ő nem szimpatikus, akkor elfordulnak az általa képviselt ügytől is.
Még nem olvastam el a kérdéseket de a nyakam rá hogy legalább egy "har har mert azok, rohadt gyilkos az összes, haljanak meg" lesz közöttük. APA KEZDŐDIK
De komolyan, az ilyen kérdésekből mindig etikai flamewar lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!