Hogy lehet h ezen a fórumon az abortuszt kérő nők gyilkosnak vannak beállítva?
A nő legnagyobb ellensége a másik nő! Mert a legtöbbem sajnos annyira irigyek a másikra és annyira a másikkal vannak folyton elfoglalva, hogy a másik, hogy néz ki, milyen vékony, milyen kövér, milyen a ruhája, van e férje ha igen mennyit keres stb stb.
Én is nő vagyok, de pont ezért ismerem azt milyen egy nő a másik nővel. Persze tisztelet a kivételnek, vannak tényleg nagyon jó indulatú, kedves aranyos nők is, de jó sok az álnok kígyó.
De azt tényleg be kéne látni, hogy attól mert másnak lehet gyereke nem ő a hibás, hogy neki nehezen jön össze. De olyat is olvastam itt, hogy nő, 2-3 gyerekkel, ha igaz persze, és úgy támadja az abortuszost mintha legalább az ő gyerekeit vetetné el. Mi van??? Nem is értettem.
13-asnak:
Szerintem a kérdés nem provokatív, csak egyesek szítják itt a tüzet..Valójában az a bajod, hogy a kérdező nem ab. ellenes?
Háborogni meg lehet, mert itt minden kérdésnél ha valaki az ab.-ról kérdez ugranak az ember torkának, gyilkosnak nevezik, szinte már nem is ember..Na az a provokatív!
Mindenki annak van beállítva. Az is, aki nem szoptat, az is, aki 2 évig szoptat. Az is, aki krémtúrót ad, az is, aki csak bioval táplál. Az, aki szegénységben vállal 3 gyereket, az is, aki 38 évesen szül, mert addigra lett rá pénze. Az is, aki visszamegy dolgozni a CSED után, az is, aki 3 évig otthon van a gyerekkel.
A morális agresszió nem magyar jelenség igazából, de tény, hogy a magyar rendszer lehetőséget ad az elkeseredésre, megkeseredésre, és szűklátókörű gondolkodásra. Mivel a nőket magukra hagyja a rendszer, egyedül a gyerekükkel, és a kultúra is, amely elvárja, hogy ehhez mosolyogjanak is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!