Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy lehet h ezen a fórumon...

Shopgirl27 kérdése:

Hogy lehet h ezen a fórumon az abortuszt kérő nők gyilkosnak vannak beállítva?

Figyelt kérdés
Olvastam pár kérdést és választ felháborító az egész h ítélkeznek itt egyesek. Erre mondjuk h tipikus magyar mentalitás..
2016. jan. 5. 01:53
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem más tehet róla.Nyilván érthető, hogy rossz neki, ha nem jön össze, de azért azt nem árt tudni, hogy sokszor nincs egészségügyi oka a hiábavaló próbálkozásnak.Egyszerűen csak rossz a partner, netán már bedilizett szinten rákattant a terhességre.Persze, hogy nehezen viseli, ha a másik nőnek lehet, de mégsem tartja meg.
2016. jan. 5. 14:19
 12/57 anonim ***** válasza:
66%

A nő legnagyobb ellensége a másik nő! Mert a legtöbbem sajnos annyira irigyek a másikra és annyira a másikkal vannak folyton elfoglalva, hogy a másik, hogy néz ki, milyen vékony, milyen kövér, milyen a ruhája, van e férje ha igen mennyit keres stb stb.

Én is nő vagyok, de pont ezért ismerem azt milyen egy nő a másik nővel. Persze tisztelet a kivételnek, vannak tényleg nagyon jó indulatú, kedves aranyos nők is, de jó sok az álnok kígyó.

De azt tényleg be kéne látni, hogy attól mert másnak lehet gyereke nem ő a hibás, hogy neki nehezen jön össze. De olyat is olvastam itt, hogy nő, 2-3 gyerekkel, ha igaz persze, és úgy támadja az abortuszost mintha legalább az ő gyerekeit vetetné el. Mi van??? Nem is értettem.

2016. jan. 5. 14:27
 13/57 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező! Te pont ugyanolyan felháborítóan viselkedsz, mint azok, akiket szidsz! Hogy gondolod azt, hogy neked jogod van ítélkezni, másnak pedig nincsen? Magyarázd már el nekem ezt kérlek, mert valahogy nem áll össze... Te azt várod, hogy mindenki tartsa tiszteletben a véleményed, közben meg te sárba tiprod a másét. Én inkább erre mondanám, hogy "tipikus magyar mentalitás". Ne háborogj, mert nincs miért! Jah és a kérdésed már önmagában provokatív, amit bizony jelenteni fogok!
2016. jan. 5. 15:22
 14/57 anonim ***** válasza:
64%

13-asnak:

Szerintem a kérdés nem provokatív, csak egyesek szítják itt a tüzet..Valójában az a bajod, hogy a kérdező nem ab. ellenes?

Háborogni meg lehet, mert itt minden kérdésnél ha valaki az ab.-ról kérdez ugranak az ember torkának, gyilkosnak nevezik, szinte már nem is ember..Na az a provokatív!

2016. jan. 5. 15:27
 15/57 anonim ***** válasza:
70%
13-as Ez nem provokatív, egyszerűen csak érdekli egy kérdésre a válasz.
2016. jan. 5. 15:28
 16/57 anonim ***** válasza:
58%

Mindenki annak van beállítva. Az is, aki nem szoptat, az is, aki 2 évig szoptat. Az is, aki krémtúrót ad, az is, aki csak bioval táplál. Az, aki szegénységben vállal 3 gyereket, az is, aki 38 évesen szül, mert addigra lett rá pénze. Az is, aki visszamegy dolgozni a CSED után, az is, aki 3 évig otthon van a gyerekkel.

A morális agresszió nem magyar jelenség igazából, de tény, hogy a magyar rendszer lehetőséget ad az elkeseredésre, megkeseredésre, és szűklátókörű gondolkodásra. Mivel a nőket magukra hagyja a rendszer, egyedül a gyerekükkel, és a kultúra is, amely elvárja, hogy ehhez mosolyogjanak is.:)

2016. jan. 5. 15:39
 17/57 A kérdező kommentje:
13as az a baj h nem érted. Én tegnap olvasgattam és felháborodtam Igen h egyesek mi jogon szólnak meg másokat. És ez az elítélendő mert aki segíteni nem tud másnak az miért árt. Mindenki maga dönt. Figyelj jelentsd a kérdést nem érdekel sajnállak
2016. jan. 5. 16:02
 18/57 anonim ***** válasza:
11%
hát azért az abortuszt támogatókat se kell sajnálni, ők is elég undorítóan tudnak megnyilvánulni, csak róluk nem írták ki a 20 ezredik ilyen kérdést mint ez. Igaz kedves kérdező, aki több kérdésben is le szentfazekaztál engem, csak mert más a nézőpontunk? Vetesse el, szabaduljon meg tőle az ő dolga de akkor ne jöjjön ide reklámozni meg sajnáltatni magát. Ha már ennyire az önrendelkezés a legfontosabb, akkor ne csapjon át önsajnálatba, mert az hányingerkeltő. Senki nem kényszeríti őket hogy megtegyék, lenne más lehetőség, többek között a védekezés.
2016. jan. 5. 16:03
 19/57 A kérdező kommentje:
És ne mondd te h tipikus magyar mentalitás mert a tiéd az h ítélkezel meg itt sok mindenki Istent játszik. Ja és miért kell engem jelenteni? Inkább a sok gyűlölködő embert kellene. Te biztos jelentgetsz mindenkit akkor a szomszédot is az adóhatóságnak
2016. jan. 5. 16:05
 20/57 anonim ***** válasza:
50%
Ebben semmi magyar mentalitás nincs... ez az idióták mentalitása, semmi több. :)
2016. jan. 5. 16:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!