Hogyha néhány nappal múltam 18, és abortuszt szeretnék, akkor már nem kell hozzá szülői engedély igaz? Vagy ilyenkor mi van?
Azt is hallottam, hogy az első pár alkalom ingyenes. Igaz ez? Valaki tudná részletezni magát az abortuszt is?Az egész eljárást. 18 év felett s kiküldik a gyámügyet?(ilyet is olvastam, de nem tudom hány éves korig)
Előre is köszönöm!
1. az idő egy napi sem szabad húzni ,időpon nélkül menj nőgyógyászhoz fogadni fognak és mindent elmond
2 szülő nem kell
Nem ingyenes az első sem.
18 évesen nagykorú vagy. Szerinted hogy jönne képbe a gyámügy egy felnőtt ember esetében?
Ha már 1 nappal is elmúltál 18, akkor nem kell szülő. Nagykorú vagy.
Az abortusz sosem ingyenes. A megelőző vizsgálatok igen, de a műtét nem. Kb 30.000 Ft
2x mész védőnőhöz/családsegítőhöz, van egy vérvétel,meg talán EKG.
AMikor a műtétre mész, ez egy éjszakás bentlét, este felteszik a tágítót, reggel betolnak a műtőbe, elaltatnak, és megműtenek. Délután már mehetsz is haza.
6 hétig nem szabad szexelni, ekkor kontrollvizsgálat, hogy minden rendben van-e.
Gyámügyet nem értesítik.
Gyámügyet nem értesítik
De a család védelmi szolgálathoz menni kel ahol megbeszélutek a lehetőségeket, és utána még egyszer vissza menni ha még mindig úgy érzed az abortuszt választod
És elbírálják hogy engedélyezik-e
Am sztem 18 évesen ez hatalmas döntés ahoz hogy egyedül végig csináld
Részletesen szeretnéd megismerni az egész eljárást? Nézd meg ezt a videot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!