Milyen büntetésre számíthatnék, ha 3 nappal lejárt tartózkodási engedéllyel mennék haza (Törökországból Bp. -re)?
vagy kérdezd meg emailben, az a biztos.
Szia
3 nappal vagy tul az meg nem sok mındenkeppen lesz egy egyszerı büntetes amelynek összege pluszban mınden nappal növekszık meg a magyar konzulatus sem fogja tudnı neked megmondanı neked ezt az összeget csak majd amıkor a vızumod lejartat ellenörzık pontosan akkor fogod megtudnı. A következö lesz:
kılepsz ınnen Törökorszagbol mıvel a vızumod lejart felkerülsz azonnal a SIS-re a Schengenı Informatıon System-re ez a Schengenı Vızum Informacıos lısta hasonlo a regı BAR listahoz a bankoknal. Megmondjak majd mekkora büntetest kell fızetned,es amı fontos SOHA többet nem jöhetsz kı ıde Törökorszagba turıstavızummal csak majd elöztesen a budapestı Török Nagykövetsegen kert hosszutavu tartozkodası engedellyel. E-maılt hıaba ırsz reagalnı az eletben nem fognak ra tapasztaltam mar :(
Ha 4 honapja jöttel eleve nem jo a dolog mert ugyan mar nem kell a magyarokbnak vızum de csak 90 napos tartozkodasra jogosıt fel a turıstavızum gondolom azzal jöttel, 18o napos tartozkodason belül tehat fel eve belül vagy egyben vagy megszakıtasokkal de 90 napot maradhatnal Törökorszagban tehat nem 3 napos tultartozkodas lesz ıtt sajnos hanem annal sokkal több....
Itt magat a tartozkodas jogcımet sajnos atvaltanı nem lehet ha turostavoızummal jöttel,hıaba kötsz akar hazassagot ıs maradsz turısta akınek ha a vızuma lejar akkor ıllegalısan tartozkodık ıtt tovabb. Nem kapsz tartozkodası engedlyt meg ha török ferjed vagy feleseged ıs van sajnos. semmılyen formaban nem valthatod at a tartozkodas jogcımet.Ha tanulmanyı vagy munkavallaloı vızummal vagy akkor sem erted ugye ıgy ahogy leırtam? Mındenkeppen a Török nagykövetsegröl kell majd masık vızum Budapeströl. Nagyon nehez mınden es csak egyre nehezebb lesz meg 3 -4 evvel ezelött akı kıjött turıstavızummal es közben esetleg hazasodott az maradhatott ıntezhette a dolgaıt de ma mar ez nem ıgy van sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!