Hogyha néhány nappal múltam 18, és abortuszt szeretnék, akkor már nem kell hozzá szülői engedély igaz? Vagy ilyenkor mi van?
Azt is hallottam, hogy az első pár alkalom ingyenes. Igaz ez? Valaki tudná részletezni magát az abortuszt is?Az egész eljárást. 18 év felett s kiküldik a gyámügyet?(ilyet is olvastam, de nem tudom hány éves korig)
Előre is köszönöm!
hagyjátok már ezzel a néma sikollyal.
az a magzat nem 12 hetes..és nincs saját tudata, hogy menekülni tudjon...............
18évesen minek szüljön, ha nem akar? elcseszte, lépjen tovább. ő dolga.
haha! mindenki ennyit ér? van saját véleményem és le vagyok pontozva?
hát megcsezhetitek..
ha nem ugyanaz a véleménye, mint nektek, és nem akarja megtartani, akkor már sz.ar ember..
gratulálok!
akkor minek kell itt olvasgatni???önmarcangolás?
és nem hinném, hogy több alkalommal szeretne ilyenben részt venni, csak sz.arul tette fel a kérdést.
nem mindenki olyan tökéletes, mint ti:)
attól, mert nektek nem lehet gyereketek, neki nem kötelessége felnevelni, ha nem akarja.
pontozhattok, nagy bünti....pff
16-igazad van, de akkor is lepontoztak az ab ellenesek, csak nem értem mire fel jönnek fel ide..izgatja őket a téma?
az tény, hogy 18évesen több esze lehetne, fogalmazhatna másképp, és vigyázhatna jobban.
de ettől még megtörtént a baj, hiába jönnek ide leselkedni ezek az elvetemültek, akik a néma sikollyal meg istennel jönnek :D
18évesen ilyen tudatlan ember ne is szüljön..
"Vákuumos kiszívás
Ez a leggyakrabban alkalmazott módszer a terhességek első trimeszterében (az első három hónap). A méhszájat kitágítják és egy csövet vezetnek a méhbe, ami egy erős szívógéphez van kapcsolva. Ez a cső hasonlít egy porszívóhoz, de rendkívül éles végződése van. A szívó és vágó vég feldarabolja a babát, míg a szívócső a testrészeket kiszívja, majd azok egy gyűjtőtartályba kerülnek."
a video nem is szornyu a valosagot tukrozi
Tobb mint 25 eve dolgozom nokkel es bizzony sokat lattam A beteg babakat mindig szulessel hozzak vilagra a 12-24 hetig neha kesob is
Egy 14 hetes magzat egy mini ember mindene megvan neha elve szuletik es latod halvany boren at hogy dobog a pici szive es levegoert nyilik a szaja aztan par perc meghal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!