Most mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
A magzatom downos. De én meg már annyira szeretem. 17 hetes. Mi csináljak? Azt hiszem én megölöm magam.2015. febr. 22. 20:17
81/88 anonim válasza:
Hogy döntöttél kedves kérdező?
82/88 anonim válasza:
Lehet, hogy a házasság nem éli túl ezt, akár elveteted, akár nem, a korábban írt okok miatt.
Csak az a nem mindegy, hogy lesz-e esélyed egy új életre, vagy örök -mondjuk ki- koloncként ott lesz veled egy sérült gyerek. Magadra maradnál vele, az borítékolható, és nem lehetne érte hibáztatni az apát.
86/88 anonim válasza:
KÍváncsi lennék hogyan döntöttél.
87/88 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat. Nem ítélem el azokat akik elvettetik, a beteg babájukat, és megértem aki megtartja. Én személy szerint nem tartanám meg, mert nem tudnám nézni, hogy nem él teljes életet, de nekem is van ismerősöm akinek downos a gyermeke, 19 éves, de szellemileg egy 10 éves gyerek és testileg is hasonlóképpen fest, de tény és való hogy imádni való, aranyos és szeretet teljes. Nehéz döntés.
88/88 anonim válasza:
Most "bukkantam" erre a kérdésre,szörnyű lehet...sajnálom :( Lehet tudni végül megtartottad e vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!