Most mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
A magzatom downos. De én meg már annyira szeretem. 17 hetes. Mi csináljak? Azt hiszem én megölöm magam.
2015. febr. 22. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
51%

Itt van, ezt írtam: "Ok, nem vagyunk állatok. Ne szüljük meg a sérült gyereket, és hagyjuk meghalni ellátatlanul a pusztán. Hanem, ha van mód ezt megelőzni, kiszűrni még az anyaméhben, akkor igenis meg kell hozni a döntést."

Tehát, ha kiderül születés előtt, akkor nem kell vállalni. Hanem esélyt kell adni egészséges babáknak élni, akik meg sem foganhatnak ott, ahol beteg baba születik, mert semmi erejük nem maradna rá a szülőknek.

Egyébként én személy szerint bizonyos fokú fogyatékosságnál engedélyezném az eutanáziát. Olyanoknál, akik nem tudnak magukról, és képtelenek önállóan bármit is csinálni. Vegetálni egy életen át, és nem tudni a világról, az nem élet. Én sem akarnék olyan állapotban csak a család vagy épp egy ápolónő terhére lenni. Inkább altassanak el.

2015. febr. 25. 18:15
 62/88 anonim ***** válasza:
0%
Isten hat nap alatt megteremtette a Világot, a hetediken megpihent és a nyolcadik napon megteremtette a Downosokat, hogy szeretetet hozzanak a Földre.
2015. febr. 26. 15:12
 63/88 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Írd majd meg holnap, hogy döntöttetek. A legjobbakat kívánom!
2015. febr. 26. 15:14
 64/88 anonim ***** válasza:
40%
62: Megteremtette a kromoszóma-rendellenességet, hogy szülessen sok downos gyerek, aki előbb vesz részt szívműtéten, mielőtt megtanulna beszélni, és talán meg sem éri a felnőttkort a betegség szövődményei miatt.
2015. febr. 26. 15:44
 65/88 anonim ***** válasza:
40%
#62 Te beteg vagy...komolyan mondom. Nem normális.
2015. febr. 26. 18:28
 66/88 anonim ***** válasza:
0%
62-es vagyok és nem beteg. Mielőtt oltogattok olvassatok és művelődjetek, nem árt. És nézzétek meg, "És a nyolcadik napon" című filmet. Kettő is van belőle, egy magyar és egy amerikai. Mindkettő szuperjó, úgyhogy utána betegezzetek le oké!!!!
2015. febr. 26. 18:49
 67/88 anonim ***** válasza:
0%
https://www.youtube.com/watch?v=Ju-q4OnBtNU 62-es vagyok. Ezt nézd meg, Kérdező!
2015. febr. 26. 18:55
 68/88 anonim ***** válasza:
40%

62-es

Nem mondod? ezt a te Bibliád írja?

2015. febr. 26. 19:19
 69/88 anonim ***** válasza:
Ja, én a vámpírnaplókat szoktam nézni...őket hányadik napon teremtette a Teremtő?
2015. febr. 26. 19:20
 70/88 anonim ***** válasza:
Igen, ez az, kínozd a kérdezőt egy ilyen nehéz döntés meghozatalakor az idióta, manipulatív, demagóg videóiddal. Nagyon empatikus vagy, gratulálok!
2015. febr. 26. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!