Most mi tévő legyek?
Itt van, ezt írtam: "Ok, nem vagyunk állatok. Ne szüljük meg a sérült gyereket, és hagyjuk meghalni ellátatlanul a pusztán. Hanem, ha van mód ezt megelőzni, kiszűrni még az anyaméhben, akkor igenis meg kell hozni a döntést."
Tehát, ha kiderül születés előtt, akkor nem kell vállalni. Hanem esélyt kell adni egészséges babáknak élni, akik meg sem foganhatnak ott, ahol beteg baba születik, mert semmi erejük nem maradna rá a szülőknek.
Egyébként én személy szerint bizonyos fokú fogyatékosságnál engedélyezném az eutanáziát. Olyanoknál, akik nem tudnak magukról, és képtelenek önállóan bármit is csinálni. Vegetálni egy életen át, és nem tudni a világról, az nem élet. Én sem akarnék olyan állapotban csak a család vagy épp egy ápolónő terhére lenni. Inkább altassanak el.
62-es
Nem mondod? ezt a te Bibliád írja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!