Abortusz meddig?

Figyelt kérdés
Abortuszt elvégzik akkor is ha betöltötte az illető a 12.hetet? Válaszokat köszönöm előre is
2014. máj. 6. 20:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
42%
49-es...Hat, igen, lelepnek, es maradnak az ilyenek, mint Ti, akik csak addig latnak, hogy az abortusz csak karos lehet, es semmi szukseg ra - elfelejtven a nemi eroszak es egyeb eseteket. Tudjatok, a vilag ennel elorebb tart azert. Meg jo, hogy nem ilyenek ulnek donteshozatali pozicioban, mint Ti.
2014. máj. 12. 13:43
 52/69 anonim ***** válasza:
7%

Hála Istennek, nem a te beteges, aberrált és perverz világod a valóság, hanem a férjem, a gyerekeim, a családom, a munkám, a hitem és a hazám.

Mekkora szerencse, hogy nincs és nem is lesz soha dolgom veled!!! :))))))))))

2014. máj. 12. 14:24
 53/69 anonim ***** válasza:
Ámen :)
2014. máj. 12. 14:41
 54/69 anonim ***** válasza:
54%

Végezetül csak annyit, hogy határozottan vissza kell utasítsam azt a tempódat, amellyel azt a 3 gyermeket, akik a legdrágábbak nekem, és akik a közöttünk lévő konfliktusról nem hogy nem tehetnek, de még csak nem is tudnak, az emberi ürülékkel azonosítottad. Ez még akkor is elfogadhatatlan, ha a beteg, korcs, száraz talpú, vérvonalas lelked nem tiszteli az emberi életet.

Bennem volt és van is annyi disztinkció, hogy a méhedben fejlődő ikreidhez gratuláltam.

A langaléta, szorgalmas és éles eszű kamasz, a kis középső, 6 éves tiszta lelkű rosszcsont és a drága kis 2 éves fodros szoknyás bizonyára nem díjazná azt a minősíthetetlen aljasságot, amivel őket illetted, fécesznek nevezted.

Kívánom, hogy amikor a szülőágyon életet adsz majd a tieidnek, jusson eszedbe mindaz a szenny, amivel feléjük, ismeretlen, színmagyar gyerekek felé irányultál!

2014. máj. 12. 19:16
 55/69 anonim ***** válasza:

Latod, ezert kellene egy kicsit tobbet olvasnod es megtanulnod szoveget ertelmezned, vagy esetleg fellapoznod a hasonlat definiciojat. A szulesi folyamatra ertettem az egeszet - ha esetleg elemezned a mondatot - nem pedig a gyerekeidet azonositottam az emberi urulekhez. Foleg azok utan, hogy engem neveztel penzehesnek, de azt kokemnyen szmaon tartod, hogy 3 gyerek utan mekkora adokedvezmenyt kapsz...Ez egy kis kulonbseg...szerintem, meg masok szerint is. Es meg Te modogatsz ram, hogy elfelejtettem magyarul...Tanar letedre. Erre mar tenyleg nem tudok mit mondani.

Mellesleg ha mar itt tartunk, Te szidtad az ikreimet, hogy volt, aki engem valasztott anyanak. Es Te kezdted a pocskondiazo minositest is a "gorcs" jelzovel. A tobbit meg inkabb nem olvasnam vissza...

Szegyen gyalazat, hogy ilyeneket engednek tanitani. Igazan sajnalom, hogy itt tartunk. Ezert nem is megyek bele abba, hogy en miket utasitok vissza a Reszedrol (beleertve a vadaskodasaidat, meg azt, hogy olyanokat hordasz ossze rolam, amiket nem is irtam), mert egyszeruen felesleges belemennem, hiszen az IQ nyilvanvaloan nem fejlesztheto par nap alatt. De kivanom Neked, hogy legy boldog, es soha ne kerulj abba a helyzetbe, hogy a 15 eves lanyod eseteben kell ejszakaon at gondolkodni, hogy megtartsa-e a nemkivant gyereket vagy sem...Szep napot!

2014. máj. 13. 14:46
 56/69 anonim ***** válasza:

Ez nem hasonlat, hanem metafora, aminek alapja az azonosítás. De mindegy is, úgyse értesz hozzá. Semennyire. Amit/akit kisz.nak, az nem lehet más, csak sz.r.

Felteszem, te 20 hét múlva nem erre készülsz...

Adókedvezményre a 12 év munkaviszony után idén májusban voltam jogosult, tekintve, hogy eddig Gyeden voltam, és csak ettől a hónaptól vagyok szabadságon. Eddig, ha már azt a keskeny, hosszú orrodat ebbe is bele kívánod ütni, bruttó 153.000-ért kuliztam! Ez aztán a gyerekek lenyúlása, ugye? Az nem zavar, hogy ennek a tanévnek az elejétől lépett érvényre a pedagógusok béremelése? Akkor én még Gyeden voltam. Bár Írországból nyilván idáig nem látsz el, meg nem is nézel, de újabb alávaló hazugságnak nem volt rossz. Szerinted a bruttó 153.000 Gyedéből haszonlesés a 3 gyerek? Te mered ezt mondani nekem, akinek büdös a magyar munkaerőpiac? Te? Hát ki akar ír juttatásokat? Hát kinek lesznek ír állampolgár gyerekei? Ki hencegett azzal, hogy kint jobban megfizetik, mint idehaza? Kinek derogál ott hagyni a nagy dohányt és hazajönni és itthon megélni a magyar bérből?

A hamis vádjaidra pedig íme: "sőt egy szerencsétlen még a gyermekei anyjául is választott." Ezt írtam. És ha így képtelen vagy megérteni, akkor próbáld meg nyelvtani elemzésnek alávetni ezt a mondatot, hátha úgy menni fog.

Sosem vetemednék arra, hogy bárki gyerekét gyalázzam. Még a tieidet sem. Soha. Ellentétben veled. Engem titulálhatsz bárminek, de a gyerekeimhez nincs közöd. Milyen kismama az, akinek a szülés a székletürítéssel azonos folyamat??? Édesanyád, a nagy tudor tanította ezt neked?

Na, neked is szép napot!

2014. máj. 13. 15:26
 57/69 anonim ***** válasza:

Tudod, szivesen belemennek Veled barmilyen irodalmi vitaba hasonlat-metafora kerdeseben, ha magammal egyenrangu vitapartnernek tartanalak. Az ertetlenseged faraszt es nem ilyen szellemi szinten szoktam beszelgetni emberekkel. Ennel azert tobbre tartom magam. Az egyetlen ok, amiert egyaltalan valaszra meltatom a szanalmas vergodesedet, az az, hogy szorakoztat, hogy mennyire alazod sajat magad, es ezt Te nem veszed eszre. :)...Ha nem erted, mire celoztam az emberi urulekkel, az a Te bajod, de gondolhatod, mikor fogom ezt neked altalanos iskolas szinten elemezni, hogy felfogd tanar letedre. Plane azok utan, hogy Te is mindennek elmondtal a korabbi szinvonalas kis elemzeseidben.

Olvasni sem tudsz. Leirtam vilagosan tobbszor azt is, hogy NEM a penz miatt mentem ki Irorszagba, mert itthon is jol fizeto allasom volt. :) Nem tudom, belefert-e ez meg a rovidtavu memoriadba. Mert azt latom, hogy szorgalmasan szajkozod itt ezt, hogy budos a magyar munkaeropiac szamomra. Azt el sem tudod kepzelni a beszukult tanari agyaddal, hogy esetleg a parom ir, es erte mentem ki feladva a sajat karrieremet es jolfizeto allasomat itthon?! Gondolom, szamodra ez mar magas...el tudom kepzelni, milyen kapcsolatban elhetsz a ferjeddel, ha meg egy ilyet sem tudsz felfogni, csak a penz es adokedvezmenyek korul forog az a szuk kis elmed.

Tovabba, nem tudom, eszrevetted-e, hogy en azon kivul, hogy Irorszagban elek es ikreim lesznek, semmit nem osztottam meg magamrol, ugyanis nem allok le magamat vedeni, mert nem hinnem, hogy okom lenne ra, plane Neked.

Ezzel szemben Te kikurtoltel mar a fizetesedtol elkezdve a gyerekeid szaman at a csaladi allapotodig mindent, mintegy vedekezeskent. Azt hiszed, ettol meg elhiszem, hogy nem tartod szem elott az adokedvezmenyt, meg nem orulsz az evi 3 honap nyari szunetnek, mig mas a nyarat is vegigdolgozza sokszor tulorazva?!

Rolam semmit sem tudsz, se a foglalkozasomat, se a diplomaim szamat, sem pedig a fizetesemet, de azt mar ugyesen megallapitottad NULLA bizonyitek alapjan, hogy nekem a szamba log az orrom (pedig meg kepet sem lattal rolam :)), es hogy a penz miatt mentem kulfoldre. Igy en is joggal kerdezhetnem, hogy milyen alapon allitod ezt?! Mi jogod van itt frocsogni ram kitalalt dolgokat, amikor szart se tudsz rolam?! Gondolom, meg ilyen szanalmas es gyalazatos pedagoguskent is ismered azt a mondast, hogy mindenki magabol indul ki...Es mivel Neked semmi alapod nincs a fentieket allitani, mert semmit nem tudsz rolam, egyertelmu, hogy a sajat helyzeted alapjan probalod megitelni az enyemet is.

Elegge meglepodnel amugy, es vakarhatnad fel az allad a padlorol, ha ismerned a korulmenyeimet. :)

Tenyleg szanalmas...Sajnallak emiatt nagyon. De gondolom, a munkad, a ferjed, a gyerekeid es termeszetesen a hazad karpotol mindenert, ahogy mondtad. :)

2014. máj. 13. 17:17
 58/69 anonim ***** válasza:
37%

Isten őrizzen engem attól, hogy megismerjem a körülményeidet! Komolyan mondom. Csak azt ne!!!!!

A lényeget megismertem. Mégpedig azért, mert leírtad. Ide. Úgy, hogy bárki olvashatja.

Adott egy hazáját elhagyó, félidős, ikertehes kismama, aki egy 12 hetesen a hazájában már nem abortálható kis magzat esetében egy a megmenekedés reményében feltett kérdésre egy laza csuklómozdulattal bedobta a virtuális köztudatba, hogy ha a meggyilkolása idehaza már nem lehetséges, akkor lehetőségképpen ott van Anglia, ahol egy ilyen embert, mint ő itt

[link]

szemrebbenés nélkül kinyírnak. És ha ez még nem volna elegendő ahhoz, hogy az a fantasztikus eszmei tartalom, ami téged jellemez, kidomborodjon, akkor szintén leírtad, hogy van a birtokodban olyan konkrét intézményi elérhetőség, ahol a mészárlást az általad gondosan megjelölt tarifán elvégzik. Ezen kívül szintén magad adtad közre, hogy vannak ír ismerőseid, akik abortálni járnak Angliába, és te ezt a tényt számon is tartod velük kapcsolatban. Majd minden eddigi önként vállalt ocsmányságod koronájaként hírül adtad, hogy a gyermekszülés egyenlő a székletürítéssel. Mindezt 20 hetes kismamaként...

Tudod, mindebben az az ördögi, hogy nem kell nekem téged pokolfajzatnak neveznem ahhoz, hogy a sziluetted a kizárólag általad közölt és büszkén vállalt TÉNYEK alapján mindenki számára kirajzolódjon. :) Az arcéled felfedéséhez nem szükséges, hogy én ezekből az általad beismert TÉNYEKBŐL kiindulva bármilyen következtetést vonjak le. A beszámolóid önmagukért beszélnek.

Emögött eltörpül az a tény, hogy félművelt vagy. Azt a taktikát követed, hogy bedobsz valami hangzatosat, mint például a hasonlat - metafora szóképek esetében is, majd mikor nyilvánvalóan pofára esel, mert az ismereteid hiányosak, akkor rendre közlöd, hogy objektív vagy és én nem értem, amit mondasz. Indoklás nélkül, persze. Majd amikor rávilágítok, hogy nem hagyod magad a tényektől, meg az ismeretektől zavartatni, akkor jössz Édesanyád "érdemeivel", meg az ír krapekoddal, meg a szuper magyar fizetéseddel, az OKTV-vel, és minden mással, mert azt hiszed, hogy én ettől hasra fogok esni. Frászt. :))))))))

Ha ez sem jön be, és bántóan tudatlan színben tünteted fel saját magad, amit már te is kezdesz szégyellni, akkor tipikus liberális módon projektálsz: magyarul - amit te csak törsz - rám vetíted azt, ami benned selejtes.

Tedd már meg nekem azt a kis szívességet, hogy utánanézel, mi a különbség metafora és hasonlat között. Nyugodtan kérhetsz segítséget is. Édesanyád bizonyára tudja. :))))

Szuper kis grafikus vagy! Isteni a kép, amit magadról alkottál. Gratulálok! El is kényelmesítesz általa. :) Mert nem adhatsz mást, csak mi lényeged...

Minden más csak sallang.

2014. máj. 13. 19:15
 59/69 anonim ***** válasza:
10%

Atyaég, 47-es!

Ez most talált, süllyedt! :)))))))

Méééééééééééééég!

2014. máj. 13. 20:04
 60/69 anonim ***** válasza:

Tudod, ebben még mindig az a szánalmas, hogy képtelen vagy beismerni, hogy rólam a saját fantáziád alapján alkottál képet. Tudod, a pedagógusokról - nem csak édesanyám által - készített statisztikák alapján én is tudnék messzemenő következtetéseket levonni Rólad, aki képtelen tanár létére olvasni, szöveget értelmezni, ellenben Petőfit és politikusokat - természetesen minden alap nélkül - megszégyenítő módon szónokol itt arról, hogy ÉN miket írtam - amiket valójában nem is...Ha meg leírok valamit, ami megcáfolja a rólam alkotott szánalmas kis véleményedet, akkor keménykedsz a hatalmas emberismereteddel, hogy Neked nem kell tudnod rólam tényeket, mert Te már tapasztalt pedagógus módjára kielemeztél engem abból, amit le se írtam :))))...Nem érzed magad szánalmasnak??! De tényleg!! Egyébként, ha ennyire intelligensnek tartod magad - és gondolom, fürdesz a másik hozzászóló dicséretében (mert ő is tutira tudja, hogy mi a különbség a hasonlat és a metafora között:)) is és úgy érzed, hogy mekkora megerősítést kapsz Tőle - akkor miért itt tartasz még, ahol?? Ja, bocs, elfelejtettem, biztosan azért, mert akkora patrióta vagy - de azért az az adókedvezmény mégis jól jön...

Te milyen tényekről beszélsz velem kapcsolatban???? De komolyan! Elmagyarázom ismét, mert látom, nem volt egészen világos a dolog. A kérdező megkérdezte, hogy meddig lehet abortuszt csináltatni. Én - más válaszolóval egyetemben - objektíven válaszoltam. Nem az volt a kérdése, hogy kinek mi a véleménye az abortuszról - ÉRTED a különbséget nyilván, ha olyan okos és intelligens tanárnak képzeled magad. Nem ismerem a kérdező körülményeit, ezért adtam azt a választ, amit adtam, mindenféle véleménynyilvánítás nélkül, mert NEM éreztem azt, hogy jogom lenne kioktatni, hogy ne vetesse el a gyerekét, ha nem muszáj. Szerintem ezt Rajtad kívül mindenki érti és ahogy eddig elnéztem, a kérdező sem állt neki pocskondiázni. De Te erre nekiálltál vitát szítani és okoskodni, undorító és rosszindulatú módon kielemezni, hogy én hogy élek, hogy gondolkodom stb. Jöttél itt téves információkkal amiket, ha megpróbáltam megcáfolni tényekkel, akkor még inkább csak fröcsögtél, hogy ezt biztos innen, meg onnan tudom, mert...és jött a TE TE Te következtetésed.

Majd, amikor próbáltam kifejteni az álláspontomat és a véleményemet is, hogy miért írtam azt, amit írtam, Te meg fel sem fogván csak azzal voltál képes jönni a korlátolt kis agyaddal, hogy és a halálba küldök egy magzatot. Próbáltam normálisan beszélgetni - mert ugye ki lehet fejteni egy esetleges ellenkező álláspontot is úgy, hogy a másik nem ért egyet, de legalább felfogja. Neked ez nem sikerült. Ehhez sajnos nem tudok, mit hozzáfűzni, hiszen az értelmi és felfogóképességed nem jutott el odáig, hogy kicsit megpróbálj az orrodnál továbblátni.

Majd, amikor ismételten próbálok némi segítséget nyújtani ahhoz, hogy legalább vitaalapod legyen, és mondok pár tényt is magamról - ír párom, édesanyám stb. - akkor Te még mindig tovább szajkózod a nulla alapra épített nyomorult és beszűkült kis elméletedet. És Te jössz nekem azzal, hogy mennyire intelligens vagy...tanár létedre????!!!

Tudod, ha szégyellném magam, akkor nem írogatnék itt, hanem befognám a számat, mert Veled ellentétben nem vagyok annyira korlátolt, hogy a saját orromnál nem látok tovább.

Szánalmas vagy, de tényleg...de még mindig rohadtul szórakoztat, mert még mindig nem vetted észre magad. Azt meg kell hagyni, hogy a stílusod tényleg költői! :)))

A rajongóid is biztosan értékelik! :))))

2014. máj. 13. 23:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!