Abortusz meddig?

Figyelt kérdés
Abortuszt elvégzik akkor is ha betöltötte az illető a 12.hetet? Válaszokat köszönöm előre is
2014. máj. 6. 20:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
15%

Max akkor veszik el Angliaban 24 hetesen a gyereket,ha beteg...olyanok,mint ti,csak sajnos titeket nem abortalt az anyatok.

Amugy meg majd akkor ugass,ha Angliaban elsz te nyomorek.

Euroval pedig a Belfast-i klinikan lehet fizetni.

2014. máj. 9. 11:30
 42/69 anonim ***** válasza:
35%
Irorszagban elek Te nyomorek, es tobb irt ismerek, akik Angliaba mentek abortuszra, mert mondjuk 16 evesen estek teherbe - ez mondjuk megint mas tema. Es kepzeld, LEHET Angliaban is euroval fizetni Te szerencsetlen tajakozatlan! Kezet foghatsz a masik kettovel, akik itt ugatnak, meg elemzik a masok gondolatait. alapithattok egy klubot korlatolt es tajakozatlan, beszukult agyuak neven...sok sikert :)
2014. máj. 9. 17:27
 43/69 anonim ***** válasza:
Az angolszász területeken sincs egységes szabályozás. Angliában, Skóciában és Walesben – 1967. óta – elvégezhető az abortusz a terhesség 28. hetéig, ha a terhesség az anya életét, testi és lelki egészségét veszélyezteti, illetve ha a magzat valószínűsíthetően súlyos fogyatékossággal születne. Írország viszont csak kivételes lehetőségként ismeri el az abortuszt, csak akkor engedélyezhető, ha a terhesség kihordása a nő életét veszélyeztetné.
2014. máj. 10. 09:37
 44/69 anonim ***** válasza:
21%

60%!

Senki nem a szánalmas gondolataidat elemezte, hanem azt a sátáni CSELEKEDETEDET, amivel egy Magyarországon megmenekült magzatot az angliai halálba akartál küldeni. Te görcs! Tetted ezt olyan szánalmasan gyáva módon, hogy volt képed azt állítani, hogy nem pártolod az abortuszt.

Sosem éreztem örömet a kozmopolitizmus kapcsán, de most hálát adok az Istennek, hogy neked se Istened, se hazád. Így nem kell egy ilyen aljadékkal egy levegőt szívnom.

2014. máj. 10. 11:25
 45/69 anonim ***** válasza:

45%-os!

Pontosan az ilyen korlatolt szanalmas emberek miatt, mentem el ebbol az orszagbol int amilyen Te vagy 45%-os! Nem eleg, hogy olvasni sem tudsz, meg ertelmes hozzaszolasod sincs a sardobalason, meg a vadaskodason kivul. Sajnallak, de tenyleg! Gondolom, most is ulsz a minimalberes, vagy a max. netto 120ezer HUF-os allasodban (m tobbre nem voltal kepes vinni) es egyike vagy azoknak a szanalmas tetveknek, akik ezen az oldalon probalnak vilagot valtani, es szitod a vitat, vadolsz olyanokkal, amiket sosem mondtam. Hadd gratulaljak hozza. Tudod, a vilagert sem akadalyozlak abban, hogy itt bontakozzal ki! sok sikert hozza! :)

2014. máj. 12. 10:14
 46/69 anonim ***** válasza:
4%

Hát erre is ráfaragtál, te agytröszt! 2 diplomám van, gimnáziumban tanítok és bruttó 245.000 a bérem, ha már úgy érzed, ehhez is közöd van.

Hagyjuk már a maszlagot! Azért mentél el - Istennek legyen hála érte -, mert a te istened a pénz, és azt hitted, hogy a buzgó katolikus, drága írek majd kapva kapnak egy ilyen kozmoprolita, hazátlan, elvtelen, abortuszimádó, ultraliberális, mások magzatait gondolkodás nélkül, némi plusz százalékért itt a halálba küldő gányadékért.

Őszintén remélem, és szívből kívánom, hogy sose gyere vissza. A szegény írek majd csak kibírnak valahogy. Itt "nincs rád szüksége a világnak". Isten őrizz, hogy itthon mocskold a drága, utánozhatatlan és szent magyar levegőt!

2014. máj. 12. 10:40
 47/69 anonim ***** válasza:

Na! Gondoltam, hogy valami bolcsesz idiota vagy! :))) Hat, most aztan igazan orulok, hogy elmentem ebbol az orszagbol, mert ha egy ilyen tanitana a gyerekemiet, mint amilyen Te vagy, akkor mar inkabb a vilag masik felet valasztom! A brutto 245ezernek mennyi is a netto resze?! Ahha, akkor nem jartam messze az igazsagtol. tuti nem matekot tanitasz ezek szerint!! :)))Mellesleg nem kerdeztem, hogy mennyi a fizetesed. :))))

Egyebkent, tanulhattal volna egy kicsit tovabb, mert a szovegertelmezesed nemi korrekciora...vagy tovabbkepzesre szorul. Sajnallak, tenyleg, de leginkabb a dikjaidat, hogy egy ilyen elborult es beszukult agyu korlatolt szerencsetlen tanitja oket. Nem csoda, hogy tomeges a kivandorlas ebbol az orszagbol, mert csak az ilyen gyokerek maradnak itt, mint amilyen Te vagy, akkor nem csoda, hogy az ertelmesebbek kicsit kiterjedtebb tapasztalatra vagynak!

Ha tobbet tanultal volna, akkor megertened, hogy nem attol magyar valaki, mert egy orszga hatarai kozott van. Magyar lehet valaki akkor is, ha kulfoldon el. De ez Neked magas gondolom. Csak jossz itt a nagy szavakkal, holott gozod nincs, miert nem Mo-on elek. A Te kis beszukult agyad rogton a penzre orientalodik, hogy tuti ezert leptem le otthonrol...de ki kell abranditsalak, mert nem ez volt az ok. Az mar a sajat eletrevalosagomnak kosoznheto, hogy talaltam olyan allast, ahol jobban megfizetnek. Egyebkent Mo-on sem volt rossz allasom. De a Te rovid kis agytekervenyeid szerintem ezt az informaciohalmazt mar nem tudjak feldolgozni. :)

A masik dolog pedig sosem mondtam ilyet, hogy a penz motival, sem azt, hogy "abortuszimado" vagyok. De ez is magas Neked.

Na, hagyok idot, hogy vmelyik lyukas oradban megint ideszarj valami okossagot a nagy bolcseszkaros langeszedbol.

Engem rohadt jol elszorakoztat egyebkent. Magadrol allitasz ki boznyitvanyt, de komolyan....Szerencsetlen diakjaid!

2014. máj. 12. 11:33
 48/69 anonim ***** válasza:
5%

Te önelégült senkiházi, 58%!

A hyper nagy agyaddal azt fel sem bírod fogni, hogy aki tanár, az nem feltétlenül bölcsész. Biztos nem hallottál még reál tárgyakról a dupla nulla agyaddal! Te eszetlen Isten barma!

És képzeld, ez egy olyan ország, ahol aki gyermeket vállal, akár hármat is, mint én, az gyakorlatilag nem adózik. Megértetted? Vagy ennyi sem fér bele abba a kongó pattanásba ott a nyakad végén? Te agyament tyúk! Képzeld, a nettóm 240.000. Most boldog vagy?

Ez itt egy ilyen hely, ami neked persze derogál, mert a tyúkeszedet Írországban mutogatni szerinted jóval menőbb, mint az anyaföldön boldogulni.

Úgy vagy te magyar, mint én ír. Téged a pénz vitt oda, mert a szájba lógó orrod ott több lóvét szimatolt. Még hogy az "eletrevalosagodnak kosonzheto"! Hát még magyarul se tudsz! Vagy elfelejtettél, mert odakint biztos ciki, vagy ami valószínűbb, hogy sosem beszélted ezt a nyelvet, csak törted!

Inkább az őshazába mentél volna vissza, ahonnan jöttél! A Közel-Keletre!

Egyébként meg pillanatnyilag a Gyed utáni szabadságomat töltöm, csak ősztől lesz lyukas órám, te mindet tudó nőimitátor! Itthon vagyok a kislányommal.

A gyerekeidet meg, mint bárkiét szeretettel tanítanám, mint ahogy meg is teszem, mert őket már előre sajnálva tudom, hogy egy gyerek se tehet arról, mekkora gyökér az anyja!

Csak ámulok és bámulok, hogy létezik, hogy téged is anya szült világra, sőt egy szerencsétlen még a gyermekei anyjául is választott. Biztos még éltében szentté avatják!

Ekkora üres fejű, zagyva, értéktagadó képződményt!

Persze, hogy nem vallod be, hogy romantikus film helyett a Néma sikoly megy nálad este..., csak éppen egy koránál fogva itthon, tudod, a messzi Magyarországon megmenekült magzat meggyilkolására Angliát jelölted meg. A farzsebedben abortuszklinikák címét hordod, és júdáspénzes, véres-abortuszos eurótarifákkal vagy kibélelve, nem beszélve a klassz veled értékazonos barátaidról, akik véletlenül sem a művelődni, hanem magzatgyilkolni járnak Angliába. Van közös téma, mi? Te hány gyereket nyírattál már ki, mondd?

Ezek után persze te vagy a magzatok védőszentje, nemdebár?

Azon gondolkozom, van-e benned legalább egy olyan tulajdonság, amit erényként emleget a közízlés és a tradicionális értékítélet? Legalább, ha már egyszer a Negró (bár tudom, e termék a szemedben csak sz@r magyar) világít a szádban, morális hullaként fel tudsz mutatni valamit, bármit, ami érték? Legalább valami külsőséget?

Te még ember vagy?

2014. máj. 12. 13:06
 49/69 anonim ***** válasza:
0%

Felháborító, amit ez az 58%os spiné firkál itt.

Magyarországi magyarként kikérem magamnak, hogy így vélekedjenek rólam (is), ahogy ez a kis dög.

Egyébként meg a vitapartnerének tökéletesen igaza van abban, hogy ez a nőcske a dupla idős, 24. hétig végzett abortuszt dobta fel akkor, amikor már mindenki egyetértett abban, hogy a 12. hét után a magzat már nem abortálható.

Ez a nő egy undor!

Tényleg nagy áldás az EU! Jóval könnyebben lép le a ruskója, mint a vasfüggöny idején.

2014. máj. 12. 13:33
 50/69 anonim ***** válasza:
51%

Nem veszed eszre, hogy minel tobbet okoskodsz, annal jobban asod ala magad?! Ezek szerint Te azert tojtal 3 kolykot, mert nem kell adozni, mivel akkor a brutto 245ezred nem netto 240 lenne. Es meg Te ugatsz ram, hogy en vagyok a penzehes?! Te szanalmas szerencsetlen. En legalabb vegigdolgozom az egesz evet, nem vakarom a seggem otthon a nyari szunetben es tokmindegy, melyik orszagban vagyok. Es ugyanugy vegigdolgoztam az egesz evet itthon is.

Tudod, en tisztelem azt, aki a hivatas miatt megy tanarnak, de innen megmondom - azzal a "pattanassal a nyakamon" - hogy Te azert lettel tanar, mert egy lusta szar vagy es mert mashova nem volt eleg az IQ-d, amit meg is ertek. Es meg Te okoskodsz?!

Tudod, az en anyam is pedagogus, 3 diplomaval, PhD-val es pszicholgiai kutatasokat vegez az itthoni pedagogusokrol, mint amilyen Te vagy! Es ezeket nemzetkozi konferenciakon prezentalja. En legalabb tisztaban vagyok a magyar pedagogusfelhozatallal a statiszkikak alapjan, es ezert fogom inkabb kulfoldon tanittatni a gyerekeimet, mert egy ilyen ingyenelo, mint Te - aki inkabb pszichiaterre szorul, es remelem, hogy az adokedvezmenyedbol majd erre is futja - csak kart tenne bennuk a beteg, elborult elmeleteivel.

Mit is tanitasz? Irodalmat, nyelvtant?? Fikazod az en helyesirasomat? Igen, lehet, hogy par gepelesi hiba szerepel abban, amit irok, mert en nem fel orat szanok a mondandom megirasara, hanem 5 percet, mert amugy van jobb dolgom is. :) Meg szerinted nem tudok magyarul? Nem tudom, az OKTV-s bizottsagnak anno, meg az egyetemi vizsgabizottsagnak eleg volt a magyar tudasom, meg a helyesirasom. Nes ha nem haragszol akkor oket valamivel tobbre tartom, mint Teged. :)

Es ebbol latszik, mennyi agyad van, mert itt szajkozod a magadet, meg vadolsz olyanokkal, amiket nem is irtam. :) Nezzel mar tukorbe! tudsz meg jozanul gondolkodni egyaltalan? Meg vilagosan elmondtam, hogy nem a penz vitt oda, mert tudod en nem tartok ilyeneket szmaon, hogy ha kiszarok 3 kolykot, mint Te, akkor mennyi adokedvezmenyt kapok, Te onmagadat is megcafolo idiota. :))) De Te meg ezt sem birtad kihamozni abbol, amit irtam. Es Te vagy tanar??!! Te tanitasz diakokat?? Uristen! Vannak bolcsesz ismeroseim, akik munkanelkuliek az ilyen allatok miatt, mint amilyen Te is vagy. En a helyedben inkabb felmondanek, es atadnam a stafetat olyannak, aki erteket is kepes tanitani, nem csak kart okozni. Ezen gondolkodj el inkabb, persze miutan meg elolvastal par konyvet...

2014. máj. 12. 13:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!