Van itt olyan, akinek abortusz után nem lehetett gyereke többé, vagy olyan, akinek sikerült? Mindkét esetre kiváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 23:37
1/6 anonim válasza:
Nekem volt, utána egy évvel már megint terhes voltam (az előzőt nem anyagi okok miatt kellett elvetetni, hanem egészségügyi), amikor pedig 9 hónapos lett, akkor megint terhes lettem a kistesóval.
Két barátnőmnek elhalt a baba emiatt nekik is gyakorlatilag abortuszuk volt, utána mind a kettő simán terhes lett.
2/6 anonim válasza:
Nekem 2 "abortusz" volt egy éven belül, 3 évvel ezelőtt. Most 26 hetes kismama vagyok.
3/6 anonim válasza:
nekem egy abortusz és két vetélés. 2009 abrtusz 2010 2011 vetélés és most 15 hetes kismama vagyok.
4/6 anonim válasza:
Nekem 2010-ben volt abortuszom,2012 januárjában megszületett az első babám,és most nyárra várom a másodikat.
5/6 anonim válasza:
Nekem abortusz utan 4 hónappal sikerült megint teherbe esnem, pedig gyógyszert is szedtem, hogy helyreálljon a vérzésem. Nem terveztük a babát, de ez már megmarad. 1 abortusz után még semmi gond nem lehet; a kritikus az olyan 3-4 alkalom, bár van olyan ismerõsöm, akinek 30 éves kora fölött 6 db abortusza volt, és most 2 szép gyerek anyukája. De ez nyilván mar abszurd eset.
6/6 anonim válasza:
Egy évre rá ismét teherbe estem.. szinte napra pontosan.. és most itt a kisfiam mellettem! :) ez attól függ, hogy ki milyen korban van, milyen a szervezete..illetve, hogy a mütétet hogy végzik el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!