Kinek sikerült a baba abortusz után?
Figyelt kérdés
A kérdésemmel nem szeretnék senkit sem megbántani vagy tolakodónak tűnni és nem várok kisbabát, védekezünk a párommal, a megfogalmazás is a rendszer hibája miatt ilyen nyers.Egyszerűen csak elgondolkodtam a dolgon és nagyon sok helyről hallni, hogy veszélyes maga a beavatkozás.És itt is eltérő válaszok vannak a témával kapcsolatban.De ha nálunk gond történne jelenleg nem lenne más választásunk, de nagyon bánnám, már ha csak a gondolata is felmerülne,mert szeretnék kisbabát de nem most.Köszönöm előre is a válaszokat!2009. jún. 30. 21:10
1/10 anonim válasza:
Nem a teherbeesésnél okozot igazán gondot a korábbi abortusz, hanem a kihordánál. Én azt olvastam, hogy a méhszáj idő előtti kinyílása (de hülyén hangzik) a fő gond, vagyis a koraszülés :(
2/10 anonim válasza:
Nekem. 2 abortusz után. Eddig egy nőgyógyász sem vette észre, hogy abortuszom volt, nem látszik a méhemen egyáltalán (állitólag kellene pedig).
3/10 anonim válasza:
21:13 vagyok, baba meg is született, minden ok volt a 3. terhességemmel.
4/10 anonim válasza:
Ha komplikáció mentes a művi beavatkozás és az utána levő lábadozás, semmi baj nem lesz. Hamar regenerálódik a szervezet, ha egyébként is jól működik, reagál a szervezet, akkor biztosan sikerül a baba segítség nélkül vagy akár segítséggel. A többszöri vetélés, abortusz hordoz magában kockázatot, ill. a nem megfelelően elvégzett művi befejezés.
5/10 anonim válasza:
Nekem 3 éve volt abortuszom,és most 5hetes a csodaszép kislányom!Veszélyeztetett terhes voltam,mert görcsöltem.és sajnos korán kezdett el öregedni a méhlepényem,de így is hagyták,hogy túlhordjam 5nappal.
6/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok a kislányodhoz! :)
2009. jún. 30. 21:50
7/10 anonim válasza:
Nekem volt 2. Elsőt el kellett vetetni orvosi javaslatra, 2. művi bef. volt. És a 10 hós fiacskám pedig alszik édese az ágyában. Igaz kora baba lett, de más probléma miatt. Ma már nem kaparással végzik, hanem ált. vákummal, és ez nem sérti annyira a méhfalat.
Viszont egy rokonomnak 5 kaparása volt, azt mondták nem lehet gyereke és most terhes a 3 babával. :)
8/10 anonim válasza:
Nekem 7 eve volt, most vagyok 19 hetes, semmi problema, elsore osszejott :-)
Nekem nem vakummal volt, hanem kulfoldon gyogyszeres tamponnal.
9/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem Missed AB-m volt.Üres volt a petezsák.Amikor már lehetett próbálkozni rögtön teherbe estem.Most 34 hetes teres vagyok. (első baba)
10/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek! :) és köszönöm, hogy válaszoltatok a kérdésemre
2009. júl. 1. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!