Várt baba, mégis abortusz (láz)?
Segítsetek, nem tudok ma senkit hívni a problémámmal.
Nov. 26-án volt a mens. 1 napja, dec 6-án, 11-én és 12-én voltunk együtt, 3 nap közül valamelyiken fogant meg a baba. Dec. 22, 23, 24-én legalább 38 fokos lázam lehetett, amit nem vettem észre, mert a kisfiam is nagyon beteg lett + karácsonyi hajtás miatt. dec. 25-én, tegnap este 38-at mértem (csak kíváncsiságból néztem meg :S), de az előző 3 napban sokkal rosszabbul voltam (láz tekintetében + nátha, torokfájás), és azt nem is csillapítottam. Most nagyon félek, mert pozitívat teszteltem.. Erre vártam a legjobban, erre most 3 napig lázas voltam.. Nagyon-nagyon kétségbe vagyok esve, hogy valami fejlődési rendellenesség lesz, mivel utánaolvasta, h ilyenkor a 38 fok fölötti tartós láz komoly károkat okozhat. Meg tudnátok kérdezni valakit, aki ért ehhez? Nagyon megköszönném!
Nem feltétlen lesz baja!
Nem tudtam hogy terhes vagyok, 39 fokos lázam volt 1 hétig, mert nőtt a bölcsesség fogam, feldagadt a fél arcom, szájzárat kaptam, enni nem tudtam, semmi baja, makk egészséges a lányom!
Ó, milyen aranyosak vagytok! Annyira remélem, hogy igazatok van!
kedves első! A terhesség 1 heteiben ilyen magas volt a lázad és ennyi ideig? Nagyon jó, hogy minden rendben lett veletetk! De nem féltél, amikor kiderült, hogy babát vársz? mert nekem egyik szemem sír, a másik nevet.
(Ja, és a kisfiamat több hónap volt összehozni, és kb. 2-3 naponta voltunk együtt, most meg elsőre, 3-ból.. )
Köszönöm!!
Megírtam a kérdést, remélem hamar válaszol!
A 3. terhesséem elején ezeken estem át:
- 6 hetesen tüszős mandulagyulladásom volt, 39 fokos lázzal. Soha nem voltam lázas, még gyerekként sem, csak hőemelkedett! A mandulám pedig ovis koromban gyulladt be utoljára, most vagyok 32 éves.
-8 hetesen láz és olyan hasmenés, ami 16 óra alatt 35szöri f@sást okozott, 4 kilót "fogytam".
A kisfiam makk egészséges, nemrég volt az első szülinapja.
Első vagyok. Első terhesség, akkor még nem olvastam utánna a dolgoknak hogy mi van ha terhessèg alatt lázas az ember, csak gondoltam hogy az vagyok mert késett, de nem teszteltem még 2 hétig mert azt hittem csak késik, de bennem volt mi van ha terhes vagyok, a fogászaton a röntgent nem engedtem, gyógyszert sem, csak lidokaint kaptam és leégették az ínyt a fogamról hogy kintlegyen, csak ettől belázasodtam míg le nem ment a daganatom.
De buliztam ittam kávéztam dohányoztam.
Mikor + lett a teszt, mentem a nőgyógyászhoz, ezt mindd el
mondtam neki, azt mondta semmi baja nem lesz a babának, csak eztán ne igyál ne dohányozzak, ha lázas vagyok panadol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!