Létezik hogy abortusz után bent marad az iker terhességből az egyik baba aki ezek után teljesen egészségesen születik?
Az egyik ismerősöm állítja ezt.Sajnos nem igazán szavahihető a lány és ezért nem tudom hogy mit higgyek.
Jó lenne biztosat tudni.
Köszi

Ez így ebben a formában baromság!
Nekem van olyan ismerősöm, aki ikreket várt, de a 12. heti genetikau uh-on kiderült, hogy az egyik baba beteg, őt "elvették" , a másik babát kihordta és egészségesen született. De ez egész más eset.

Az mas ha szelektiven elabortalnak egyet!
Amugy sajnos elofordulhat ha nem figyelnek, anyosomnak vot ilyen, meg az egyik baratnom amikor korhazban volt, az o szobatarsanak is. Ment vissza a lany ujra.

Na azért ezt az utolsót nem hiszem el! Abortusznál leellenőrzik, hogy mit szedtek ki, megvan-e mind a 2 keze stb., hogy biztosak legyenek benne, hogy semmi nem maradt benn. Azt még elképzelhetőnek tartom, hogy felületesen dolgoznak, és esetleg vmi benn marad, de hogy az egéz baba, aki egészségesen meg tud születni....na azt már nem! Akkor mit vettek ki? Ennyire azért senki nem hülye.
Az ikres dolog más, talán elképzelhető, ha nem tudták, hogy 2 baba van.

Én viszont elhiszem. Az se ritkaság, hogy bent "felejtenek" egy-egy műszert, tampont. Az is megtörtént, hogy császárnál véletlenül elvágták az anya beleit, aztán hiába nem volt széklete, hiába mondta, hogy fáj a hasa, hiába ment fel a láza stb, nem vizsgálták meg, és 10 nap múlva meghalt. :-( Műhibák sorozatát képesek elkövetni az orvosok, akik nem tévedhetetlen istenek. És ilyen műhiba az is, amikor a méhet nem ürítik ki teljesen, a baba valami csoda folyán bent marad. Nagyon ritkán, de előfordul.
Bár a baba ezt biztos nem műhibának értékeli. :-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!