Létezik hogy abortusz után bent marad az iker terhességből az egyik baba aki ezek után teljesen egészségesen születik?
Az egyik ismerősöm állítja ezt.Sajnos nem igazán szavahihető a lány és ezért nem tudom hogy mit higgyek.
Jó lenne biztosat tudni.
Köszi
nekem a 12 hetes terhességemet kellett elvetetni. hazaengedés előtt a beavatkozást végző doktornő ultrahangozott meg. a kórházban többször szóltam, h nagyon görcsölök...hazaengedtek. 3 nappal később felkelni is alig tudtam az ágyból, majd este pisilés közben éreztem, h vmi csúszik ki belőlem. nem mertem elhinni... kivettem és lámpa alatt megnéztem. szeme, a szája nyitva, gerinc, kezecskék... be a kórházba, természetesen a magzatot is vittem... és annyit se mondtak, h elnézést, a halott magzat eltünt az éjszaka folyamán. a zárójelentésbenis csak a bennem felejtett szövetről esett szó, mert az is maradt, nem csak az egyik magzat. és ez csak a fizikai része, a lelkiről ne is beszéljünk :( nagyon szerettünk volna babát, nem akartuk elvetetni. sajnos mind2en állás nélkül maradtunk, enni minimálisat tudtunk csak. nem akartam a picit kitenni ennek. az utolsó percig tépelődtem, helyesen döntöttem-e. rettenetes volt látni.
akkor tudtam meg, h ikreket vártam. kérdem én, hogy az abortusz utáni hüvelyi uh-s vizsgálaton hogy nem veszik észre, h ott van még egy magzat??? ezek után nem tartom kizártnak, hogy hasonlóan hanyag beavatkozás során nem távolítanak el mondent.
mycatsaysmeow!
Nagyon sajnálom ami veled történt!Elsem hiszem!
Hogyan lehet ezt túlélni?!
Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!