Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Van egy 14 hónapos lányom....

Van egy 14 hónapos lányom. Párom 2szor is elhagyott.10 hetes terhes vagyok. Egyedül merjem vállalni a 2. babát? Nem tudom mi a helyes döntés. Ember maradok, ha nem tartom meg a picit? Terveztük a babát, de a párom az anyja miatt elhagyott.

Figyelt kérdés
2014. márc. 17. 15:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
62%

A masik... Gyerekeknek irany ovi bolcsi barmi...

Egyik heten az egyik beteg aztan a masik! Melyik munkaltato fog teged az allasodban tartani mert egyedulallo anya vagy aki 2 gyermeket nevel?!

Orulj ha egy honapban a 14 hosod csak 1 hetet hianyzik es ezt toleraljak majd!

Vagy Te is lazasan taknyosan vinned mert felted az allasod?

Hacsak nem a nagyszuloktol varod a segitseg minden formajat! Az anyagit es a beteg gyerek apolasat is!

1 gyerekkel is rohadt nehez egyedul, nemhogy kettovel!!!

2014. márc. 17. 17:51
 12/64 A kérdező kommentje:
Sajnos nem rajtam múllott. Tanultam,dolgoztam azért,hogy legyen házam. Legyen hol családot alapítanom .magamat nem hibáztatom ezért,mert mindent megtettem, hogy önálló életet tudjak kezdeni.az apukànak nincs semmi felelősségtudata. Lelkileg nehéz,hogy nem szeret, elhagyott. De a legfájóbb,hogy itt a lànyunk és a pici. Egy uh-n volt velem. Utána se szó se beszéd lépett. A szülei nem akarták,hogy legyen 2.baba. ennyire tudjàk befolyásolni,hogy értük megtagad minket.már el sem ismeri,hogy övé lenne a pici. Én is ellenzem az abortuszt,de nem tudom mit tegyek. Túl nehéz a döntés. Nem akarok rossz ember lenni.
2014. márc. 17. 17:57
 13/64 anonim ***** válasza:
69%

Mi összevesztünk anyósommal, jelenleg még kismama vagyok. A párom szó nélkül állt ki mellettem, annak ellenére, hogy az anyukája egyedül nevelte kiskora óta.

Ezzel azt akarom mondani, bár lehet durván fog hangzani, de nem szeretett a párod eléggé, nem csak hogy téged, ami a legszomorúbb,hogy a kislányotokat sem.

2014. márc. 17. 18:15
 14/64 anonim ***** válasza:
100%
Az fontos hogy milyen a csaladod? Szülők? Ha van a háttérben segitség akkor vállalhatóbb. Nem feltétlen anyagi,hanem akár lelki támasz. 24évesen fiatal vagy még lesz még párod es csak jobb lehet mint az előző. Viszont erre az emberre ne építs, legyél kemény szedd magad össze mert csak ugy lehet végigcsinàlni. Ha magadat siratod akkor nem tudsz a gyerekeknek stabil hátteret adni,és ahogy irtad-kell nekik az apa is-ennek hiányában csak a te erőddel tudod az apát pótolni. Szóval bele lehet vágni de csak önbizalommal hatarozottsággal kitartással. (És jo nagyszülőkkel)
2014. márc. 17. 18:23
 15/64 A kérdező kommentje:
Az anyja az apja is nekemtámadt. Még ő is,holott mindenki tudta,hogy terhes vagyok. Sose àllt ki mellettem. Mindig az anyjáékat védte. A piciről nem mond semmit. " bele fogok halni" az elvesztésébe. Nekik meg ez lesz a legnagyobb öröm. Életem legnehezebb döntése vár rám holnap. Szüleim mellettem àllnak,de nem dönthetnek helyettem ők se. Félek,hiszen anya vagyok. Az én babàmról van szó.de lehet,hogy megbocsàjt. Kis angyalka.
2014. márc. 17. 18:51
 16/64 anonim ***** válasza:
25%

Tehát kérdező, döntöttél? Az utolsó kommentből nagyon ezt szűrtem le. Olyan szépen beszélsz róla, ne vetesd el szegényt, ne várjon rá halál, ő nem tehet semmiről. Inkább add örökbe. Ne öld meg kérlek. Ő szeret téged, csak rád számíthat, ne bántsd.

Ha beszélgetni szeretnél írj nyugodtan, mert én is voltam ilyen helyzetben. És életem legjobb döntése volt, hogy a fiamat megtartottam.

2014. márc. 17. 19:38
 17/64 A kérdező kommentje:
Nem akarom elveszíteni!!! Szívem vágya volt ő is. Csak nagyon félek egyedül! Fáj a párom hiánya,holott nem érdemli. Félek,hogy örökre egyedül maradok.
2014. márc. 17. 20:50
 18/64 anonim ***** válasza:
34%
Hulyesèg hogy ket gyerekkel nem lehet boldogulni egyedul ahogy az is hogy nem kellenel senkinek. Igen is van esely ha kitarto vagy es nagyon akarod. Az a baba a tièd benned novekszik hozzad tartozik. S bar nem vagyok ab ellenes de mire eljutnál odáig a pici mar kb 12 hetes lenne. Egy pici ember akinek megvan mindene. Aki èrzi hogy hozzád tartozik. Tarsd meg es higyj magadban magatokban. A szeretett csodákra kepes. S egy gyermekben ott van minden ami a csodákhoz kell.
2014. márc. 17. 22:18
 19/64 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező, ha a szíved vágya a gyermek, akkor mit gondolkozol? Úgy látom, nem az anyagiakon múlik a sorsa. Egyedül meg 1, 2, 3, sok gyerekkel is maradhat az ember. És 1, 2, 3 gyermek mellett is találhat társat magának.

Ebben a történetben semmi sem biztos, kivéve azt, hogy ha abortuszra mész, a baba abba belehal.

Tudom, hogy nehéz, de azt kellene eldönteni, mi aggaszt jobban: hogy Veled mi lesz, vagy hogy a gyermekeddel.

Tehát melyik számodra a nagyobb érték: a baba élete, vagy a saját párkapcsolati biztonságod.

Abortusz után is ember maradnál, csak másmilyen.

2014. márc. 18. 07:30
 20/64 A kérdező kommentje:
Értem amiket írnak. De abba is bele kell gondolni,hogy senki nem fog segíteni.később hogy menjek el dolgozni? Miből tartsam el őket,ha nem kapok munkát? Ki fog segíteni,ha betegek lesznek,ha bàrmi bajuk lesz? Az apjukat se pótolhatom. Màr hàtránnyal kezdenék az életet. A lányomon már érződik,hogy nincs itt apa.
2014. márc. 18. 07:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!