Van egy 14 hónapos lányom. Párom 2szor is elhagyott.10 hetes terhes vagyok. Egyedül merjem vállalni a 2. babát? Nem tudom mi a helyes döntés. Ember maradok, ha nem tartom meg a picit? Terveztük a babát, de a párom az anyja miatt elhagyott.
A masik... Gyerekeknek irany ovi bolcsi barmi...
Egyik heten az egyik beteg aztan a masik! Melyik munkaltato fog teged az allasodban tartani mert egyedulallo anya vagy aki 2 gyermeket nevel?!
Orulj ha egy honapban a 14 hosod csak 1 hetet hianyzik es ezt toleraljak majd!
Vagy Te is lazasan taknyosan vinned mert felted az allasod?
Hacsak nem a nagyszuloktol varod a segitseg minden formajat! Az anyagit es a beteg gyerek apolasat is!
1 gyerekkel is rohadt nehez egyedul, nemhogy kettovel!!!
Mi összevesztünk anyósommal, jelenleg még kismama vagyok. A párom szó nélkül állt ki mellettem, annak ellenére, hogy az anyukája egyedül nevelte kiskora óta.
Ezzel azt akarom mondani, bár lehet durván fog hangzani, de nem szeretett a párod eléggé, nem csak hogy téged, ami a legszomorúbb,hogy a kislányotokat sem.
Tehát kérdező, döntöttél? Az utolsó kommentből nagyon ezt szűrtem le. Olyan szépen beszélsz róla, ne vetesd el szegényt, ne várjon rá halál, ő nem tehet semmiről. Inkább add örökbe. Ne öld meg kérlek. Ő szeret téged, csak rád számíthat, ne bántsd.
Ha beszélgetni szeretnél írj nyugodtan, mert én is voltam ilyen helyzetben. És életem legjobb döntése volt, hogy a fiamat megtartottam.
Kérdező, ha a szíved vágya a gyermek, akkor mit gondolkozol? Úgy látom, nem az anyagiakon múlik a sorsa. Egyedül meg 1, 2, 3, sok gyerekkel is maradhat az ember. És 1, 2, 3 gyermek mellett is találhat társat magának.
Ebben a történetben semmi sem biztos, kivéve azt, hogy ha abortuszra mész, a baba abba belehal.
Tudom, hogy nehéz, de azt kellene eldönteni, mi aggaszt jobban: hogy Veled mi lesz, vagy hogy a gyermekeddel.
Tehát melyik számodra a nagyobb érték: a baba élete, vagy a saját párkapcsolati biztonságod.
Abortusz után is ember maradnál, csak másmilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!