3. császárom lesz. Orvosom javasolta a sterilizálást a műtét során. Az eszemmel tudom hogy ez lenne a helyes döntés, de lelkileg nehezen szánom rá magam, pedig már el kellene döntenem. Minden gondolatot, tanácsot szívesen fogadok!?
Én azért nem csoináltatnám meg, mert ha ne adj isten meghalna a férjem, omaha lenne egy új párom, akivel szeretnénk közös gyereket, akkor nem
Lehetne!
Sokak beválallják évek után a 4. Császár, és gondd nélküli a terhesség!
Két 5 császáros anyukát is ismerek, egyiküknek már unokái vannak, szóval a megfelelő kezekben ez régen is biztonságos volt, és ma is az. (Az 5. után elkötötték az egyiket, a másikról ilyen részletet nem tudok, de ő 39-el szülte az utolsót)
Annyit mondok, hogy mindenképp Te dönts és beszéld meg előre az orvossal, mert fenti anyukákból akit elkötöttek, neki nem szóltak, csak egyszerűen megcsinálták, utólag tudta meg, és ezen nagyon kiakadt. :o(
Ha még gyereket is szeretnél talán, és érzelmileg ilyen módon "kötődsz a nőiességedhez", akkor szerintem ne csináltasd meg.
Nekem ilyen jellegű problémám nincs (hüvelyi úton szülhettem hármat), de semmilyen hormont nem szedtem és szedni nem fogok soha.
Mi megtanultuk a férjemmel a természetes családtervezés módszerét, ami rendszeres ciklus mellett és rendesen elsajátítva a tablettánál még biztonságosabb mutatókkal rendelkezik. Ha a termékeny, vagy a lehetségesen termékeny időszakokban szeretnénk együtt lenni, óvszert használunk. Nyolcadik éve jól működik, három tervezett gyermekünk az első "oké-hónapban" érkezett.
3.CSÁSZÁROM VOLT SZEPT.25.-ÉN ÉS ÉN IS ELUTASITOTTAM H ELKÖSSENEK.
36 ÉVES VAGYOK ÉS EDDIG SOHA SE SZEDTEM FOGIGÁTLÓT,A PÁROM VIGYÁZOTT.HA AKARTUK AKKOR LETT GYEREK,HA NEM AKKOR NEM LETT.19 ÉVES KOROMTÓL BEVÁLLT NEKEM EZ A MÓDSZER.
a SZOBATÁRSAM MONDTA H NEKI A DOKIJA AZT MONDT H NAGYOBB A PETEFÉSZEK GYULLADÁS ESÉLYE AZ ELKÖTÖTT NŐKNÉL.
ÉS HOGY ELŐBB ELKÖTNEK ÉS AZUTÁN VESZIK KI A BABÁT.éS HA A BABA NEM LESZ EGÉSZSÉGES ...VAGY MEGHAL??,tÉGED MEG ELKÖTÖTTEK...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!