Mit tegyek? Mi lenne a helyes döntés?
Szerintem ha TI örültök neki és a másik 2 manó is szeretne tesót akkor miért ne?
Véleményem szerint a mostani helyzetben az hogy albérletben laktok teljesen ugyanaz mintha "saját" vagyis hiteles házatok lenne, aminek közel ugyanannyi a havi költsége és ha nem tudjátok fizetni onnan is kilakoltatnak.Tehát tök mindegy nem?
Na de anyagilag nem vagytok gondban akkor pedig nem is kérdéses!
Gratulálok nektek!:)
Kettőt szültem albérletbe és többek közt a szerencsén is múlt, hogy a harmadik már sajátba születik. De én nem aggódtam volna azon, ha ő is albiba jön - semmivel nem rosszabb az albérlet (sőt, megkockáztatom: jobb), mint a százezres hiteltörlesztések az állítólagos saját házon, ami majd húsz év múlva lesz a tiéd.
Külföldön ezen az égvilágon senki nem akadna fönn.
Nem hiszem, hogy ezen kéne függnie egy kis életnek. Amúgy mit számít, hogy mit mondanak az emberek? Akinek szúrja a szemét az albi, annak szúrta két gyereknél is, hidd el.
Gratulálok a szép nagy családhoz!
Már sokan és mindenki egybehangzólag elmondta előttem, hogy örülj annak a pocaklakónak és ne ilyen marhaságon törd a fejed. Én csak azért írok, hogy erősítselek benne az a kis élet mindennél fontosabb és nehogy irigy emberek pletykázásán múljon! Gratulálok kismama!
(2 hónapos tündér anyukája)
Te jó ég, ha mindig más véleményéhez igazítanánk az éltünket, jobb lenne ha élve elásnánk magunka. :D
Én a család nyomásának ellenállva megtartottam a kisbabámat és ez volt életem legjobb döntése, pedig, most figyelj, azóta hozzám sem szólnak...Nem is hívtak fel, hogy élünk-e még. Ha találkozunk véletlenül, elfordítják a fejüket. És magasból teszek rájuk. Én boldog vagyok a kisbabámmal és nem érdekel az irigykedők véleménye. :)
Gratulálok a gyerekekhez, tartsátok meg a harmadik babát ha úgy szeretnétek! :) Mindig lesznek bunkók a világon. Velük ne foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!