Mi lenne a helyes döntés? Velem vagy nélkülem?
A párom tavaly nov. költözött külföldre. Mi júliusban követtük, de augusztusban Magyarországon voltunk és szept, jöttünk vissza. Sajnos erre 5 éves kortól van óvoda, előtte csak fizetős bölcsőde van (nagyon drága), de az is csak akkor ha megvan a letelepedési engedély és a biztosítás.
Kislányomról pár szó: igen aktív lányzó, nem szeret egyedül játszani 0-24-ben foglalkozást igényel, izgága rosszcsont :)
Azt látom rajta hogy hiányzik neki a közösség... Magamon, meg hogy fogy a türelmem...
Sajnos itt kilátástalan mikorra lesznek meg a papírok, ez lehet 1 hét vagy akár 2 hónap is.
Anyukám felajánlotta, hogy ha szeretném hazavihetem, és ott járna oviba, amíg itt rendeződnek a dolgok. Jót tenne neki... és én is tudnék a nyelvtanulásra és az álláskeresésre koncentrálni kicsit...
Deee nem tudom kibírnám e nélküle?? "rossz" anya lennék, hogy otthagynám nagyiéknél 1- 1 1/2 hónapra??
Nem tudom mi lenne a jó döntés.
Szívesen meghallgatok véleményeket, gondolatokat...
Köszönöm
Szia.Szerintem,az az 1-2 hónap nem fogja annyira megviselni,téged jobban.Érte teszed és nem 1 évre hagyod a nagyiéknál.Nem leszel csak azért rossz anya,mert össze akarod kötni a családod és biztos jövőt teremteni neki.SŐT!!
Bárcsak azt hallanám sokaktól,hogy igaz,a nagyi vigyázott rá egy ideig és azóta jól és szépen élünk,mint azt,hogy (Figyu csk...sz*rok rá az egészre..)!
Szerintem itt inkább arról van szó hogy gyerkőcnek van szüksége az ovira, gyerek közösségre, nem az anyukának a nyelvtanulásra, stb. Az csak egy plusz lenne, ha már a gyerek úgy sincsen ott.
Ha a nagyiék ilyen jó fejek, a lányod jól kijön velük, akkor én ezt az utat választanám.
Én is arra szavazok, hogy ha a nagyiéknál szeret lenni amúgy is a gyerkőc, akkor meg fogja érteni, hogy ez átmeneti. Az biztos, hogy neked lesz a legrosszabb, de egy közös célért küzdötök.
Ismerős mondta, hogy őt annak idején a szülei 2 évre!!!! hagyták itthon egy róla gondoskodó nénivel, mert kiküldetésbe mentek és oda nem vihették. Felnőtt, nem lett pszichopata tömeggyilkos, és jó a kapcsolata az anyjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!