Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy tegyem túl rajta magam?...

Hogy tegyem túl rajta magam? Nagyon megvisel.

Figyelt kérdés

terhes vagyok de nem tartjuk meg.

már van egy babánk 1éves.anyagi okok miatt döntöttünk igy.

azóta sirok nagyon elvagyok keseredve,

ki hogy élte át az abortuszt?

2013. szept. 2. 13:17
 81/103 anonim ***** válasza:

Ide figyelj, 80-as! Most már fogd be a p.fád, mert nem tudom mit csinálok...Azért mert te lelketlenül elvetetted, nem kéne másnál ujjongani, hogy megtesz egy ilyen borzasztó dolgot! Önigazolást vársz, ugye? Majd akkor ugrálj, ha nem lehet gyereked ezután pedig szeretnél!Takarodjál dolgozni, akkor nem kéne itt nyüszíteni másoknak a saját hülyeségedről!

Kérdező! Én írtam, hogy majdnem 3 hónapos lesz, mire műtenek! Gondold meg, az élet mindig hoz olyan helyzetet ami megoldást kínál, de ez ne a műtét legyen! Hidd el, ha megteszed és megöleted a gyereked, soha nem lesz nyugtod, depressziós leszel és a falba vered majd a fejed, de akkor már késő lesz! Beszéljétek meg mégegyszer!

2013. szept. 28. 15:35
 82/103 anonim ***** válasza:

"Ahova az Isten baranyt ad oda legelot is ad."Ezt mondta egy kedves baratnom amikor a 4. gyerekkel terhes lettem.Nem akartuk a babat,nagyon ki voltam keszulve emiatt, meg amiatt,hogy 100 000 Ft lakashitelunk volt.

Nem vetettem el(de jol tettem),nem vagyunk gazdagok de nem kerultunk rosszabb helyzetbe a baba miatt( 3 eves )

A szomszedunkban hivok laknak ,10 gyermekkel,ok is hisznek abban ,hogy Isten gondot visel rolunk(termeszetesen szorgalmasnak ,dolgosnak kell lennunk,be kell osztani a penzt ... stb ).

Hiszem,hogy talalnatok megoldast de csak akkor, ha az abortuszt nem tekinted megoldasnak,mert addig semmi nem fog eszetekbe jutni.

Gondolj bele, ha mar most minden nap sirsz, mi lesz az abortusz utan?

Irtad,hogy egyutt erzest varsz,en egyutt erzek ,mert ezeken mar en tul vagyok,a sajat boromon tapasztaltam meg milyen egy "rosszkor" jott terhesseg.

Hiszem ,hogy minden kicsi eletnek celja van a foldon es nincs veletlen,a ti babatok sem veletlenul erkezett.

Szivem melyebol kivanom,hogy legyen erotok a baba mellett donteni a nehzsegek ellenere.

Annal nagyobb nehezseg nincs,hogy mar nem el a gyermeked!

2013. szept. 28. 19:32
 83/103 anonim ***** válasza:
61%

Atyaúristen, utolsó, orvos vagy????? Nem az élet védelmére és szentségére esküdtél fel véletlenül? És visszaélve a hivatásoddal még bosszút is állnál? És akkor aki mondjuk sérteget téged, azt nem gyógyítod? Mérget adsz neki?

Nem hiszek a szememnek! Egy orvos, aki abortuszra buzdít, és ugyanezt a saját gyermekével is megtenné. Valóban nem lesz egy diplomától senki homo moralis, úgy látszik. Úgy látszik, van aki azért tanulja ki ezt a szakmát, hogy ártani, ölni tudjon. Hihetetlen.

2013. szept. 29. 06:35
 84/103 anonim ***** válasza:

80-as, te az orvosok és anyák szégyene vagy. Isten őrizz, hogy BÁRKI a te kezeid közé kerüljön, egy lelketlen kontár lehetsz, akit átrugdostak az egyetemen.

Egy orvos ismerősöm mondta, aki mellesleg kitűnő volt végig az egyetemen, hogy az évfolyamtársai 80%-ára egy kutyát sem bízna...valószínű benne vagy ebben a százalékban. Szégyelld magad, mint anya és mint orvos is! Nem vagy méltó a hivatásodra, és nagyon remélem, hogy kirúgnak onnan még időben, mielőtt kárt teszel valakiben!

2013. szept. 29. 10:06
 85/103 anonim ***** válasza:
Te nem orvos vagy, hanem egy lelketlen, hülye liba. Az orvos szót más személyekre használom, aki valóban segít az embereken, te csak egy semmirekellő kontár vagy! Maradjál csak gyeden és potyogtassál még vagy öt gyereket, nehogy visszatérj és kárt csinálj a társadalomban! Te jó isten!
2013. szept. 29. 10:13
 86/103 A kérdező kommentje:

MEGTARTJUK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

úristen olyan boldog vagyok :D

2013. okt. 6. 19:58
 87/103 anonim ***** válasza:
:-)))))) Hogy-hogy? Megbeszéltétek?
2013. okt. 6. 23:03
 88/103 anonim ***** válasza:
Most olvestem végig a történetedet, kedves kérdező, és szívből örülök a döntésnek. 6 gyermekünk van, ismerem az élet minden nehézségét, de a rengeteg örömöt is, amit a gyerekek adnak. Soha nem tudnék a műtőasztalig eljutni, nem élném túl, és szerintem Te sem.
2013. okt. 7. 00:05
 89/103 anonim ***** válasza:
Atyaég! Ezerszer gratulálok!!!!!!!!!!!! De nagyon jó ilyet olvasni! Végtelen boldogságot kívánok sok-sok szeretettel! :)))
2013. okt. 7. 06:55
 90/103 anonim ***** válasza:
Jaj,de jó,még a hideg is kirázott.Jól döntöttetek,hogy sikerült megbeszélni?
2013. okt. 7. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!