Hogy tegyem túl rajta magam? Nagyon megvisel.
Figyelt kérdés
terhes vagyok de nem tartjuk meg.
már van egy babánk 1éves.anyagi okok miatt döntöttünk igy.
azóta sirok nagyon elvagyok keseredve,
ki hogy élte át az abortuszt?
2013. szept. 2. 13:17
101/103 anonim válasza:
Gratulálok kérdező!!!! Szívből és tudom, hogy nehéz helyzetetek van, de hidd el mindig lesz valami megoldás!!!
A nagyon idiótákra meg ne hallgass, valószínűleg egy érzelmi nyomorék és képtelen elviselni, ha más boldog.A válaszát jelentettem a moderátornak, mégiscsak sok azon károgni, hogy valaki miért nem öleti meg a saját gyerekét. Elmebeteg.
Nem fogsz belerokkanni és ha majd látod a kis drága arcát, meglátod hogy nem véletlenül téptük a szánkat itt!!!
102/103 anonim válasza:
De jooooo, tiszta szivbol gratulalok nektek, es nagyon sok boldogsagot!!!! :)Olyan jo ilyeneket is olvasni, amikor happy end a vege :)
103/103 anonim válasza:
Kedves kérdező! Hogy vagytok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!