Hogy tegyem túl rajta magam? Nagyon megvisel.
terhes vagyok de nem tartjuk meg.
már van egy babánk 1éves.anyagi okok miatt döntöttünk igy.
azóta sirok nagyon elvagyok keseredve,
ki hogy élte át az abortuszt?
De anya vagyok.Van egy csodaszép 5 hónapos kislányom.Akinek mindent megadunk,mert tudatosan vállaltuk őt.
Soha semmiben sem fog hiányt szenvedni.Én nem lennék képes azt mondani neki,hogy sajnos erre nem telik,és erre sem.Nincs új cipő,nadrág,játék stb...
Vagy hogy most épp csak vajas kenyérre futja...
És a kérdező sem akarja,hogy a gyermeke nélkülözzön!
Tartsd meg a babat!
A legnagyobb felelotlenseg a gyerekedet elvetetni.
Ha mar most ennyire megvisel,utanna meg rosszabb lesz.
Mennyi a havi jovedelmetek?Parod sem szeretne a babat?
Szamoljatok ki mennyivel lesz tobb a jovedelmetek 2 gyerekkel.Biztos tudnatok valamin sporolni.
A kicsi eleinte alig fog penzbe kerulni,foleg ha szoptatod.Ruhakat orokolheti a tesorol.
Tehat biztos van megoldas.
holnap megyek reggel orvoshoz.
én gyest és családit kapok 37 000ft-ot
a párom gyárba dolgozik.80-90körül kap a műszaktól függ.
de van személyi kölcsönünk, ami havi 25ezer 35plusz rezsi a lakás télen ilyen 75-80ra jön ki szóval a fizetés se elég a lakásra ezért segitenek a szülök. fiatalok vagyunk én 21 a párom 25.
egy szobás lakásban vagyunk igy 3an kényelmesen elférünk de 4 már tényleg szűk lenne ha majd egyszer vállalunk még egy apróságot, akkor legalább 2szobásba át kell mennünk de minden évben pályázok lakást abba a kerületben ahol én nőttem fel. tehát próbálkozunk legalább hogy ne albérletbe legyünk.
Kedves kerdezo. Ahogy leirtad, teljesen ep elvek szolnak az mellett, hogy miert igy dontottetek. Egy fajdalmas lepes, de a leirtak alapjan ez a legokosabb. Neha az esznek meg kell eloznie a sziv hangjat.
Sok erot es kitartast kivanok!
Car az anyagi helyzetünk, nem volt 1éves se a fiunk, és mégis megtartottam a kislányomat.
Azóta a férjem még labilisabb, mint volt, ez egy összetettebb probléma, én most egy mentálhigiénés beszélgetésre fogok benevezni, hogy kibeszéljem magam egy pártatlannak, segítsen rajtam, hogy egyedül tudjam vinni. Sokkal nehezebb helyzetbe jutottunk, amiről nem a kicsi tehet, sőt talán erőt is ad, hogy küzdjek.
Jah és ha így folytatja a párom, akkor nagyon munkanélküli lesz, sajnos nagyon sokáig:( visszamenőleg nem lehet menni, csak előre.
Nekünk nem albi díj van, de magas rezsi, kb hasonlóan járhatunk, mint ti. Aludj egyet kettőt, és gondold át. Ha így állsz hozzá, hogy csak az eszed döntött, de a szíved nem, akkor sose fogod tudni feldolgozni. Ha az eszed és a szíved döntene, akkor a kérdés nem is születik meg.
köszönöm a jó kívánságokat:)
nem tudom mennyi hetes lehetek talán 4-5 több nem.
holnap mondom a dokinak hogy pozitiv lett a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!