Hogy tegyem túl rajta magam? Nagyon megvisel.
terhes vagyok de nem tartjuk meg.
már van egy babánk 1éves.anyagi okok miatt döntöttünk igy.
azóta sirok nagyon elvagyok keseredve,
ki hogy élte át az abortuszt?
A kérdező írta, hogy hó végén kajára sincs pénzük, akkor hogy tudnának eltartani egy második gyereket? Pelus, ruhák, ha nem tud cicizni tápszer, később gyümölcstől kezdve a zöldségig minden kell.Ha ennyire nem állnak jól, egyik gyerek nélkülözne.. kedves kérdező! Nem bántalak, nem is szeretnélek bántani, de nagy felelőtlenség lenne megtartani :(
Nehéz, de légy erős!!!
Szia!
Na mi van veletek?
Hogy döntöttetek???
9hetes vagyok.
hétfőn kaptam ezt az időpontott a kórházba.
Istenem, én pedig éppen az ellenkezőjét gondoltam, mint az utolsó hozzászóló: én biztos voltam benne, hogy rájöttetek, mégiscsak szeretitek a babátokat és megkegyelmeztetek neki. Szegényke, nem sejti, hogy 12 nap van hátra az életéből. Azon gondolkoztam el, hogy normálisan senki nem tudhatja, kinek mennyi életidő adatik meg, de az abortusznál...
Borzasztó az élet. Nem, mintha számítana, de végtelenül szomorú és kiábrándult vagyok.
Köszi utolsó hogy ilyet irsz hogy már csak 12napja van hátra!!!
Nem vagyok eléggé ki ettől a helyzettől,tapossatok még belém!!
azért tettem fel ezt a kérdést hogy aki ezen túl esett hogy hogyan élte át,és nem arra vagyok kiváncsi hogy mennyi ideje van hátra,tisztába vagyok vele sajnos, mindennap sirok is ezt elhihetitek!!!
Nem is irok többet ide nem is nézem meg felesleges azt hittem egy kis lelki támaszt kapok,azoknak köszönöm akik átérzi meg minden. De elég volt!
Ne hallgass rájuk!Jól döntöttél,hidd el nekem!!!!!
Persze,most rosszul érzed magad,de majd elmúlik,túl leszel rajta.És boldog leszel,hogy nem vállaltál még egy gyermeket a "nyomorba". Képes leszel ezt az egyet tisztességesen felnevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!