Hogyan csináljam? 2 hetes a babám. A bal ciciből 80-90et kiszív jóllakik.3 óra mulva jön a bal cici alig van benne,30-40, sokszor be is alszik rajta. Ez nem elég. Tegyem át a másikra? De akkor lesz elég tej a következő etetésnél a másik cicimben?
Csak akkor kell ugyanarra a cicire tenni, ha 2 órán belül eteted. Amúgy váltva.
Ha rendesen termelődik a tejed, akkor nem lesz semmi gond, mindig tud majd enni.
Nekem 2,5 hónapos a fiam, néha én is azt hittem, "nincs mit ennie, vagy alig", mégis mindig megkajált. Ha kevés, akkor legfeljebb sűrűbben kér cicit, így növeli magának a mennyiséget!
Nekem 6 hós lesz a kislányom, es a mai napig van úgy, hogy két ciciből szopizik. Ne mérd, mert az nem jelent semmit. Ha két ciciból szoptatsz, akkor a következő szopinál arra a cicire tedd, amelyikkel befejeztétek.
A védőnődet el kellene küldeni továbbképzésre. Én csak tapasztalatból írok. Második baba. Hol ennyit eszik, hol annyit. Van, hogy 2 óra múlva éhezik, van , hogy 4-5 óra múlva. A tej szopizás közben is termelődik.
Picike még a babád, ha igény szerint szoptatod, akkor be fog állni a kereslet- kínálat és lesz elég tejci. Ha a baba éhes, akkor szoptasd meg, ha kell 2 ciciből. Ne méricskéld, mert csak idegesíted magad.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!