Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy tegyem túl rajta magam?...

Hogy tegyem túl rajta magam? Nagyon megvisel.

Figyelt kérdés

terhes vagyok de nem tartjuk meg.

már van egy babánk 1éves.anyagi okok miatt döntöttünk igy.

azóta sirok nagyon elvagyok keseredve,

ki hogy élte át az abortuszt?

2013. szept. 2. 13:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/103 A kérdező kommentje:

igen védekeztünk.

szivem szerint megtartanám imádom a lányomat is,és amúgy is szeretnénk még egy babát de nem mostanra gondoltunk hanem 4-5 év múlva.előre látom hogy bánni fogom

2013. szept. 2. 18:37
 12/103 anonim ***** válasza:
32%
Ne vetesd el, ha úgyis akartatok, szegényke nem tehet róla, hogy most akart jönni. Látom lelkis vagy és már most megvisel. Nemcsak az abortuszt kell átélni, hanem az életed végéig tartó önmarcangolást is. Adj egy esélyt neki!
2013. szept. 2. 18:46
 13/103 A kérdező kommentje:

igen lelkis vagyok,nem tudom folyamatosan agyalok hogy mi lenne a legjobb. a párom este 11ig dolgozik lehet beszélek vele.

de reggel mikor mondtam neki hogy pozitív lett az eredmény vigyorgott mint egy vad alma és simogatta a pocimat és puszilgatott,és erre mondtam neki hogy minek örülsz?

aztán kicsit késöbb meg mondta hogy ne tartsuk meg talán még ő se tudja hogy mi lenne a jó döntés.

2013. szept. 2. 18:52
 14/103 anonim ***** válasza:
35%

11es vagyok!

Én a helyedben mindenképpen megtartanám, ha úgyis akartatok babák akkor meg főleg! Ha ez a pici ennyire jönni aakrt,hogy védekezés mellett sikerült,tartsátok meg!

2013. szept. 2. 20:05
 15/103 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem is jól irja a 11-es. Ahogy olvasgattam a válaszaidat, egyáltalaán nem azt diktálja a szíved, hogy el szeretnéd vetetni, meg ahogy írtad, hogy mennyire megörült a párod, az sem véletlen, ezek a tudat alatti ösztönök reakciók voltak. ha kijöttetek valahogy eddig is, most sem lesz rosszabb. Gondolj bele, még a másik is kicsi, egy csomó mindent nem kell újra vennetek, hisz megörökli a "nagy" tesótól, a többi meg szép lassan megoldódik magától! :)

Azért írj, hogy döntöttél, nagyon szurkolok!

2013. szept. 2. 20:13
 16/103 anonim ***** válasza:
Ha valóban olyan helyzetben vagytok hogy nincs más megoldás és még nektek is alig van miből megélnetek akkor úgy hogy arra gondolsz most ez a helyes döntés mert egy gyerek se érdemli meg azt hogy nyomorban éhezve nőjön fel. De ha csak az a baj hogy nem futná drága holmikra és valahogy megtudnátok oldani akkor gondold át az abortuszt. Egyébként idővel türelemmel és megbocsájtással.
2013. szept. 2. 20:16
 17/103 anonim ***** válasza:
33%
Kérlek,ne vetesd el!!!Megfogod bánni!!!!És akkor már nem hozhatod vissza!!!!Szorítok,hogy meg tudjátok beszélni!!!
2013. szept. 2. 21:08
 18/103 anonim ***** válasza:
2013. szept. 2. 22:43
 19/103 anonim ***** válasza:
57%
Kedves kérdező. Nekem 14 évvel ezelőtt volt egy elhalt terhességem ami a mai napig mély nyomot hagyott bennem. Igaz azóta van 3 gyönyörű egészséges gyerekem de az elsőt sem tudom el felejteni. Sőt hogy szebb legyen a dolog májusban terhes lettem védekezés mellett a 4. gyerekkel én sem tudtam mi tévő legyek. Férjem dolgozik én anyaságin vagyok a 3 gyerekkel,de mégis úgy döntöttünk hogy marad. Ha jönni akart annak oka van. Kérlek 1000x is gondoljátok át mert ez egy olyan döntés ami egy életre meg tud változtatni egy embert.
2013. szept. 3. 07:32
 20/103 anonim ***** válasza:
52%
Én is így voltam mint te. Csak nekem akkor 5 hónapos volt a fiam, nem szoptattam, gyógyszert szedtem, teherbe estem. Nem akartuk megtartani, mert nem fért volna bele a családi kasszába. Elvetettem. Ennek 2 éve, a mai napig bánom, holott én tudtam, hogy ez a helyes. Te nem tudod. Mi is akartunk második babát, azóta rendbe jöttünk anyagilag, 10 hónapja nem sikerül. Talán a sors fintora. A kicsi neked most van, ne dobd el, főképp hogy nem is akarod. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Nehéz lesz nagyon, ez biztos. De ahogy olvaslak egyikőtök sem biztos a döntésben, erre akár a kapcsolatotok is rámehet. Visszafordítani pedig nem lehet.
2013. szept. 3. 10:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!