Az abortusznak vannak jelei/tünetei? Mit tegyek, hogy a párom ne jöjjön rá, hogy abortuszom volt?
Ahol a joisten ad baranykat ott ad hozza legelot is.
Bizz az eletben.
En egyedul valaltam lakas penz es allas nelkul.
Minden megoldodott szepen azota van lakas jo allas nyarals ferj es meg 3gyerek
Soha nem szabad dontest hozni a pillanatnyi helyzet es kenyelem es gond miatt.
A jovot kell nezni bizni kell.
Hazugságra nem alapulhat kapcsolat.
Később megbosszulja magát a dolog, mert úgyis ki fog derülni.
Javaslom, beszéld meg vele a teendőket, azért mégiscsak ő az apa.
Szentbeszédet nem fogok tartani ...
60 % os te gondolom hívő vagy
ne itt oszd az észt.
vagy talán segítesz felnevelni a gyereküket?
eriggy a vallás kategóriába!!
Minden nő a foganás pillanatában anyává válik. A világon a legnagyobb érték létrehozásában az első számú szerep az övé. Magzatában egyetlen, megismételhetetlen, reá hasonlító gyermekének élete bontakozik ki. A nő testi-lelki valója anyai mivoltának kiérlelése felé tart. Amikor az abortusz mellett dönt, mindezt pótolhatatlanul lerombolja.
A moralitás szubjektív normája a lelkiismeret. A lelkiismeretünk velünk születik és velünk együtt fejlődik. A lelkiismeret alapvetően jó és helyes, bár a személyiségünk torzulásaival együtt - de nem szükségszerűen! - komoly károsodásokat szenvedhet. Sajnos, az ilyen lelkiismeret gyakran már nem mond igazat; pl. a részigazságokat teljes igazságnak tünteti fel.
Erkölcsileg nem igazolható az a tett, amely direkt a rosszra irényul, még akkor sem, ha jó következményei is lesznek. De van-e az abortusznak egyáltalán jó következménye? Az első következmény: a tönkretett, megsebzett anyai állapot sem-iképpen sem nevezhető jónak. Az abortusz után beszélhetünk-e erkölcsi győzelemről? Aligha, hiszen bármi is "kényszerített" valakit erre a tettre, az abortusz utáni állapotot csak megfosztottságként, megalázottságként és erkölcsi vereségként lehet megélni; még akkor is, ha erre csak jóval később döbben rá az illető. Sokan jó következménynek tartják a terhesség előtti állapot visszaszerzését. Csakhogy az az állapot sem erkölcsi, sem fizikai értelemben soha többé nem szerezhető vissza.
Hát azért én elmondanám az apukának mindenképp ..
Le kell ülni megbeszélni azért ez nem igy megy..
sumákolni nem szabad egy kapcsolatban...
60% vagyok szuleszno az elet vedelmere eskudtem fel nem a rombolasara
Tudod itt nem kert senki segitseget
Es igen segitenenek sokan felnevelni babaruha kisagy babakocsi amivel csak tudunk mert minden elet ertekes.
Es igen hivo vagyok maskent nem tudnam a hivatasom folytatni.
Itt mindenki buzdit dobd ki valj el old meg
Szep kis emberek mindhatom
Senki nem ajanltta fel segoithet e stb
nem tehetsz úgy, mintha csak a te gyereked lenne...
hogy gondolhatod, hogy nincs joga tudni róla? mondd el neki! (nem ez a legnehezebb feladatod..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!