Ha ti orvosok lennétek, vállalnátok az abortusz végrehajtását?

Figyelt kérdés
Éreznétek utána bűntudatot?

okt. 20. 16:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/129 A kérdező kommentje:

Másik dolog: a Rákosi rendszerben a kommunisták is megtiltották az abortuszt, pedig kifejezetten ateisták voltak.

Csak azért írom, mert egyesek használták a "valláskárosult" kifejezést, pedig a kérdésem alapvetően etikai szempontokra irányult, nem kifejezetten a vallásra

okt. 29. 19:01
 62/129 anonim ***** válasza:
19%
58: A jog nem attól van, hogy te azt gondolod. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata 3. cikke az élethez való jog, a 18. cikk a vallásszabadság. Önrendelkezés szó nem szerepel viszont benne, hiába hiszed.
okt. 29. 19:03
 63/129 anonim ***** válasza:
58%
61 tiltották, de attól még ugyanúgy szükség volt rá, és ugyanúgy létezett, csak emberek haltak bele.
okt. 29. 19:12
 64/129 anonim ***** válasza:
58%

62 tetszik, vagy sem, de az önrendelkezési jog, biza az alapvető emberi jogok egyike. Ha nem hiszed, nézz utána... Ha már logikusan gondolkozni ezek szerint nem tudsz.

Szabadon higgy, amiben akarsz, soha nem mondtam, hogy tagadd meg a hitedet, csak a hülyeségeidet ne erőltesd másra. Mivel a már ténylegesen élő (jobb esetben) felnőtt nő lényegében felsőbbrendű, mint az a kis sejtcsomó, így teljesen érthető, hogy ő dönthet arról, hogy maradhat-e a méhében, vagy sem.

okt. 29. 19:16
 65/129 anonim ***** válasza:
13%
64: Itt egyelőre te akarod ráerőltetni mindenki másra a hülyeségedet és az akaratodat. Te honnét olvasod az "emberi jogokat"? Dörmögő Dömötör onlájn?
okt. 29. 19:25
 66/129 anonim ***** válasza:
49%

65 nem erőltetés az, hogy igenis kiállok amellett, hogy ha ti hisztek valamibe, az maradjon meg a tiétek. A normalitást nem kéne erőltetni, de hát itt vagytok ti abortuszellenesek sajnos...

Az olvasást illetően meg....Ne magadból indulj ki, okés? 🥰

okt. 29. 20:16
 67/129 anonim ***** válasza:
17%
Nem jelöltél meg forrást, mert nincs. Én megjelöltem az enyémet. Sajnos magamból indultam ki: azt hittem, hogy lehet veled értelmes párbeszédet folytatni. Tévedtem.
okt. 29. 21:28
 68/129 anonim ***** válasza:
41%

67 nem jelöltem meg forrást, mert van két kis kezecskéd, meg időd. Veled ellentétben nekem van életem, nincsen időm folyton forrásokat keresgélni.

Ha magadból indultál volna ki, akkor azt hitted volna, hogy egy életképtelen, agyatlan abortuszellenes véglény vagyok, szóóóvaaaalll....

okt. 29. 21:35
 69/129 anonim ***** válasza:
16%
68: Nem sértődtem meg, mert már bizonyítottad, hogy az állításaid légből kapottak. Amúgy nő vagyok és anya. Talán ezért nem fogod soha megérteni, hogy mért ellenzem az abortuszt.
okt. 29. 21:41
 70/129 anonim ***** válasza:
51%

69

Soha nem is fogom megérteni.... Egy nő a nők ellen van... Undorító. Remélem ezt a beteges nézetet soha a büdös életben nem adod tovább a gyyereke(i)dnek. Nők szégyene az ilyen. 🤮

Bár saját gyermekem még nincsen, de a munkám végett kisgyermekekkel foglalkozom, amint a családi és baráti körben is vannak anyukák, az ő gyerekeikre is szoktam vigyázni...imádom is a gyerekeket. DE!!!! attól még képes vagyok gondolkozni. Tudom, hogy rengeteg nő meg nem akar gyereket.

okt. 30. 08:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!