A gyógyszeres abortusz után a vérből kimutatható a gyógyszer?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nem tud róla senki (nem részletezem miért, az én döntésem, mert nem tudom felnevelni) és ha bevinnének az ügyeletre, ott kiderülne mi áll a "vetélés" hátterében?ma 10:27
1/9 anonim válasza:
Mi az, hogy kiderülne???
Nem a vérből kell kiderülnie, hanem neked kellene elmondani, hogy gyógyszeres abortuszod volt.
2/9 anonim válasza:
Az abortusztabletta illegális Magyarországon, nem? Még böri is lehet belőle... inkább vállald a felelősséget, fiatal lehetsz a kérdés alapján. Biztos nem könnyű neked, de muszáj.
3/9 A kérdező kommentje:
Miért kéne elmondjam? Elmúltam már 20 éves is, az én döntésem szerintem. Illetve nem Magyarországon élek, itt legális
ma 11:44
4/9 anonim válasza:
Akkor igen, de ebben az esetben mitől is tartasz? Hisz menj el egyedül orvoshoz, ha úgy van.
5/9 anonim válasza:
Miért kéne elmondjam?
Azért, hogy tudják, mit kezdjenek veled. Ha vagy annyira felnőtt, hogy védekezés nélkül szexelj, levetesd, akkor annyira is legyél az, hogy ne hallgasd el a téged kezelő orvos elől a releváns információkat.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem szexeltem védekezés nélkül, pont ezért vagyok kétségbeesve, hiszen évekig ilyesmi nem történt, most pedig tessék
ma 12:20
7/9 anonim válasza:
Hát az orvosnak mindenképp el kelelne mondanod, akit meg köt a titoktartás.
De a leleteket jól dugd el akkor, mert ha valaki elolvassa, rajta lesz.
Gondolom attól félsz, hogy vérezni kezdesz, és emiatt bevisznek.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, én azt nem szeretném, hogy a hozzátartozóim megtudják, ennyi
ma 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!