Ha ti orvosok lennétek, vállalnátok az abortusz végrehajtását?

Figyelt kérdés
Éreznétek utána bűntudatot?

okt. 20. 16:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/129 anonim ***** válasza:
72%
101 természetesen a terhesség alatt nincsen szó gyerekről, ott magzat van, és a méhem, amiben benne van, az enyém. Ha apucika szeretné, akkor hordja ki helyettem. Tudod sok olyan van, hogy a pasi nem akarja engedni az abortuszt, majd a gyerek születése után nemsokkal rájön, hogy ez neki nem tetszik, ezét fogja magát és lelép. Az anya meg ott marad a nemkívánt terhesség következményével teljesen egyedül.
nov. 2. 06:50
 102/129 anonim ***** válasza:
32%
Örökbe lehet adni. Rengeteg normális jómódú szülőpár vár gyerekre négy öt éveket
nov. 2. 07:02
 103/129 anonim ***** válasza:
64%
103 mint azt már írtam is, az örökbefogadás a gyermeknevelésre alternatíva, nem a terhességre. Az árvaházak így is tömve vannak jobb sorsra érdemes gyerekekkel, de ők nem kellenek senkinek, mert cigányok, betegek, vagy éppen 3-4 évesen már túl nagynak számítanak... Ha MINDEN gyereket örökbe fogadnának, akkor egy esetleges nemkívánt terhességem esetén még talán el is gondolkoznék azon, hogy jó megoldás lehet az örökbeadás, de így....az utolsó utáni ötletem sem ez lenne. Éltem árvaházban, tudom, hogy milyen, és senkinek sem kívánom, inkább vetessék el a magzatot, minthogy egy olyan helyre kerüljön...
nov. 2. 07:33
 104/129 anonim ***** válasza:
11%

Mondjuk egy szép egészséges nem cigány, nem fogyatékos fehér nő, mint pl az anyám egészséges gyerekéért nyílt örökbefogadás esetében több normális pár két kézzel kapkodott volna…

Még úgy is sokkal jobban járt volna és én is ott lennék neki, ha nem is mellettem nőtt volna fel.

nov. 2. 07:37
 105/129 anonim ***** válasza:
81%
105 miért nem vagy képes elfogadni végre anyád döntését? Nem volt testvéred, és nem is lesz. Fogadd el. Elég beteges annyi év után is ezen pattogni.
nov. 2. 07:43
 106/129 anonim ***** válasza:
11%

De volt

Pár hétig

nov. 2. 07:54
 107/129 anonim ***** válasza:
72%
107 csak abban az esetben lett volna, ha meg is születik, viszont ez ugyebár nem történt meg. Ha ennyi idő után képtelen vagy feldolgozni ezt....hát, ehhez már egy pszichiáter is kevés.
nov. 2. 08:26
 108/129 anonim ***** válasza:
14%
A terhességre a megoldás nem az abortusz. Ha valaki nem akar terhes lenni, akkor megelőzi, ez is le lett írva. Az abortusz nem védekezési módszer, nem akkor kell gondolkodni, hogy jajj mégse ezt akartam. Pont ugyanaz, mint aki a kukába dobja a magzatát ahelyett, hogy egy kórház melletti inkubátorba tenné.
nov. 2. 08:55
 109/129 anonim ***** válasza:
0%
109 így van
nov. 2. 09:03
 110/129 anonim ***** válasza:
64%

109 az abortuszt egy normális ember sem tartja fogamzásgátló eszköznek. Ez egy utolsó utáni lehetőség, ha mégis baleset történik, vagy akármilyen okból sziskeg van rá.

Egyáltalán nem ugyanaz, mert abortusz a terhesség 12.,bizonyos esetekben a 18.hétig legális tehát a terhességnek még csak a feléig sem jut el az abortuszra kényszerülő nő.

Egy terhesség megviseli az embert, nem véletlenül használjuk rá ezt a szót. Ismerek egy párt, akiknek sokadik próbálkozásra jött össze lombikkal a terhesség, tehát nem mondhatod rájuk, hogy nem akarták eléggé, mégis, a nő a várandósság során nem egyszer volt úgy vele, hogy tökmindegy neki, hogy hogyan, csak szedjék már ki belőle a magzatot, mert nem bírja tovább. Ez alapján remélem el tudok képzelni, milyen lehetne egy kikényszerített terhesség...

És arról még ne is beszéljük, hogy a terhesség bizonyos szakaszától kezdve a nő nem tud dolgozni és szülés után sem tud azonnal visszanenni. Tehát akár hónapokra is kieshet a munkából, míg abortusz esetén már akár másnap tud menni dolgozni.

nov. 2. 09:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!