8 hetes terhes a 16 éves lányom, és azt szeretném, hogy abortusza legyen, de ő mindenképp meg akarja tartani a babát. Mit tennétek a helyemben?
59: Szó sincs arról, hogy az egész életedet kell feláldoznod, csak azt a pár évet kell, amíg a gyereked munkába nem tud állni. És de, én elítéllek, ha a gyereked testi-lelki egészségénél fontosabb a görögországi nyaralásod. Akkor te nem szereted a saját gyerekedet, és mérhetetlenül önző vagy.
60-as térítő: az adataidat forrással kéne alátámasztani, és az örökbeadás ugyanolyan életreszóló lelki trauma, mint az abortusz, ráadásul az örökbeadásra szánt gyerekeknek csak egy kis része kerül szülőkhöz, rendkívül lassú folyamatban.
55, az én gyerekemet én vállaltam. Ha a gyerekem gyereket vállal, akkor az ő kötelessége az első pillanattól előteremteni az anyagi feltételeket rá.
És egy gyerek nem havi pár tízezer. Az enyém havi 50-60ban benne van egy lazább hónapban. Persze tudom nem kell annak a gyereknek program, választható oltás stb.. De elég ha tápszeres, az is legalább 25 ezer egy hónapban plusz a többi.
Az én pénztárcámra ne szüljön senki, ha gyereket akar, biztosítsa a felteleket(lakhatás és pénz előteremtése)
65öw mintahogy ha a lány is önzően dönt sosem lesz szerető anyja és szerető nagymamája a gyereknek akit kényszerből varrt a nyakába.
Ha szerinted én önző lennék és a lány így nem tudna szeretni, akkor fordítva is igaz nem? Én miért szeretnék olyat aki önző módon csak magával foglalkozik? Ilyen gyerekért nem is kár, ezerszer inkább egy görög utazás a normálisabb gyerekemmel és a férjemmel.
"Hogy tudjátok ennyire gyűlölni a saját gyereketeket a saját jóllétetek ellenében?"
Szerintem ez nem szimplán erről szól és nem is az anyagiakról, hanem arról, amit a 10-es kommentben is leírtak, hogy annak, ha valaki kamaszként vállal gyereket, nagyon komoly következményei vannak, amiket nem lehet visszacsinálni akkor sem, ha megbánja az ember. És ezt tényleg nem tudja egy 16 éves felmérni, hogy tudná, hát sosem dolgozott, nem kellett pénzt előteremtenie, még idáig sem igen jutott el, hogy mit szeretne kezdeni az életével.
Az ilyen 16 évesen szüléseknek 99%-ban sz*r vége lesz. Túl sok benne a hátrány, normális férfi nem is kezd olyan lánnyal, akinek 23-24 évesen már iskolás(!) gyereke van, meg a munkavállalók sem kapkodnak az ilyen dolgozókért. Ha nem talál normális párt, akkor meg nem pár évre marad nálad, hanem élete végéig kb.
"természetes, hogy a lányanya nem fog bulizni ehelyett, hanem vállalja a feladatait"
De te ezt hogy tudod garantálni, hogy mert 16 évesen azt mondja neked, persze, nem bulizok majd, hanem dolgozok és spórolok a gyerek eltartására, akkor tényleg ezt fogja csinálni 19-20 évesen is, mikor minden régi barátnője éli a szabad életét?
Pont ez a lényeg, hogy hiába mondja ezt neked 16 évesen, mert úgysem tudja felmérni, mit jelent ez a valóságban.
És az esetek javarészében az van ilyenkro, amit szintén leírtak, hogy anyuka rájön, hogy élmi akar, depis lesz, a gyereket meg rád tolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!