8 hetes terhes a 16 éves lányom, és azt szeretném, hogy abortusza legyen, de ő mindenképp meg akarja tartani a babát. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

2024. júl. 27. 15:34
 81/129 anonim ***** válasza:
14%

65

"soha nem lesz az a gyereked, és attól a gyerekedtől unokád."

Ha ez a bődületes baromság igaz lenne, akkor nem lennének nők, akiknek sokszor van abortuszuk!

2024. júl. 28. 14:43
 82/129 anonim ***** válasza:
31%
Mi ez a hülyeség, 81-es? Gyerekről beszélünk, aki egy ilyen lépés után az anyját, amint lehet, örökre el fogja felejteni (mellesleg pelenkázni meg orvoshoz cipelni se fogja, mikor az lesz ráutalva), nem felnőttekről, akiknek semmi közük a kérdéshez!
2024. júl. 28. 14:50
 83/129 anonim ***** válasza:
11%

75

"a maradandó szülési kockázatok aránya lényegesen kisebb, és mellesleg kapsz hozzájuk egy gyereket, mint az abortusz utáni tartós károsodások aránya."

Felvilágosítanálak, hogy több mint ÖTVENSZER magasann a szülés/terhesség során szerzett maradandó károsodások valószínűsége, mint a mai korszerú abortuszoknál (és még ez is csökkenthető lenne ha végre itthon is engedélyeznék az abortusztablettát).

Teljes tudatlanságról tanúskodnak az "érveid".

2024. júl. 28. 14:53
 84/129 anonim ***** válasza:
0%
82: olvasd már el rendesen az idézetet, amire válaszoltam!
2024. júl. 28. 14:54
 85/129 anonim ***** válasza:
31%
82es engem pl nem kéne pelenkáznia, ha itt az idő bevonulok egy kényelmes otthonba. Pelenkázza a saját gyerekét, akit ő tart el a születésétől fogva, saját albérletben.
2024. júl. 28. 14:55
 86/129 anonim ***** válasza:
0%

Nagy mázlid van, ha olyan vagyonos vagy, hogy van pénzed kényelmes otthonra. Ha ez a lakásod eladása árán történik, nem örököl a gyereked.

Azért csak olvasgassatok ilyen nyalánkságokat: [link]

2024. júl. 28. 15:03
 87/129 anonim ***** válasza:

82-es:

Az embereknek csak töredéke éri meg azt a kort, hogy pelenkázásra szoruljon, és bizony azt se a saját gyerekei csinálják, mert NORMÁLIS esetben azok is DOLGOZNAK, nem pedig otthon szerencsétlenkednek.

Ne gyere nekem a részmunkaidővel vagy a távmunkával, mert nagyon kevés lehetőség van, és az egyik szrt se fizet, a másikhoz meg ha normálisabb (min. netto 250) fizut akarsz, minimum felső fokú képzettség kell).

2024. júl. 28. 15:05
 88/129 anonim ***** válasza:
18%
Azért van több mint félmillió ember 80 és 90 között, és azokat ha a gyerekeik nem gondoskodnak róluk, leginkább senki nem pelenkázza.
2024. júl. 28. 15:14
 89/129 anonim ***** válasza:
36%

Nagy mázlid van, ha olyan vagyonos vagy, hogy van pénzed kényelmes otthonra. Ha ez a lakásod eladása árán történik, nem örököl a gyereked.

Ne aggódj a gyerekeimért, mire én oda kerülök már bőven lesz nekik saját ingatlanjuk. Sőt, egy masszív önerő(minimum 20-20 millió) mindkettőnek lesz mire befejezik az egyetemet.

Amúgy meg, az a gyerek aki az én nyakamra szül mi jogon akarna bármilyen örökséget?

2024. júl. 28. 15:37
 90/129 anonim ***** válasza:
34%

86os tessék neked is egy kis nyalánkság

[link]

Dolgoztam terhespatológián, újszülött osztályon, egynapos műtéti osztályon is, míg nálunk évente minimum 2 anya halt meg szülés közben vagy az azt követő szövődményektől, abortuszost egyet se láttam még meghalni műtét közben vagy után.

2024. júl. 28. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!