8 hetes terhes a 16 éves lányom, és azt szeretném, hogy abortusza legyen, de ő mindenképp meg akarja tartani a babát. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

júl. 27. 15:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/129 anonim ***** válasza:
23%

A szubszaharai Afrikát bírtad ide összehozni? Hát nem egy nagy tehetség! "Európában a halálozás általános szintje alacsony és ilyen értelemben a relatív növekedés is viszonylag kicsi”

Egy 2005-ös találat jött föl elsőnek, anyai halálozások száma 5 fő! Ha abból 2 a te munkahelyeden történik, akkor az egy mészárszék!

júl. 28. 16:43
 92/129 anonim ***** válasza:
44%

91es nem mészárszék, csak nálunk van az ország legnagyobb szülészeti osztálya ahol fogadunk problémás eseteket is (SOTE)

amúgy a te nyalákságod is hasonló kaliberű.

De értem én mindenki akinek abortusza lesz kínok között fog meghalni a műtőben és halála után se lehet majd gyereke ha akar, aki meg megszüli az édes cuki babucit az élete örök boldogság sőt a kormánytól már a kórházban kap száz milliót pelusra. Emellett a nagyszülők könnyes szemekkel borulnak értett okos 12 éves frissen szült hercegnőjük nyakába és a büszke apuka azonnal elveszi feleségül amint apuka betölti a 13at, és mindannyian a nagyszülők testvérek, apuka-anyuka és a baba egy boldog kommunában fognak élni mind a 20 gyerekkel amit a lányka összehoz 30 éves korára.

júl. 28. 16:52
 93/129 anonim ***** válasza:
35%
Senki nem beszél 12 évesről, 20 gyerekről és nyakába borulásról, fölösleges a hamis mellébeszélés. Kényszerhelyzetről van szó, amit a családi összefogás meg tud oldani.
júl. 28. 16:56
 94/129 anonim ***** válasza:
73%
Nincs kényszerhelyzet. Ha a kislány babázni akar, akkor menjen albérletbe az apukával és neveljék a gyereket. Annyit tennék érte mint azért az unokámért akit a lányom 25 éves kora után szülne. Néha vigyáznék rá (havi 2-3 délután ha a lányom dolgozik).
júl. 28. 17:00
 95/129 anonim ***** válasza:
19%
A kérdező jól eltűnt, pedig igazán csepegtethetne még néhány részletet..
júl. 28. 17:08
 96/129 anonim ***** válasza:
73%
Nahát ha elküldenéd a 16 éves lányodat albérletbe, akkor garantáltan nem lenne kire vigyáznod. Még azt se tudnád, hogy fiúra nem vigyázol-e vagy lányra.
júl. 28. 18:36
 97/129 anonim ***** válasza:
25%
96oké nekem ez csak jó. Akkor majd vigyázok a másik gyerekemére aki nem akarta az én kontómra nevelni a gyerekét. Oldja meg akkor egyedül az iskolát, gyereknevelést, munkát
júl. 28. 18:40
 98/129 anonim ***** válasza:
33%
Ez a 97-es egy nagyon gonosz valaki. Sajnálom a gyerekét
júl. 28. 19:12
 99/129 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért tűnt el, mert a kérdés nem valódi, viszont jól lehet 100 válasszal csámcsogni. Ilyesmit az ember nem a gyakorin tárgyal meg.
júl. 28. 19:23
 100/129 anonim ***** válasza:
15%
98as szerintem meg inkább az a gonosz aki elnézné hogy a testvéreinek és a szüleinek kevesebb legyen csak mert ő babucikázni akar a más pénzére. Nos, ez az igazi gonoszság.
júl. 28. 19:27
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!